cihazın hw bilgilrini yazın yardımcı olalım arkadaşım
Printable View
cihazın hw bilgilrini yazın yardımcı olalım arkadaşım
ekranda 8 rakamı çıkıyor cihaz 7010 dcı 12-C1-A5
merhaba arkadaşlar. Benim cihazım 7010 DCI şu an stream menu yüklü
SCRAT ile tv ye bağlı ancak renkler beyaz kırmızı sarı gibi ağırlıkta olunca tv den gçörüntü alamıyorum. Birde seste kesilme yok ama görüntüde donmalar oluyor. Sorun SCRATtan mı acaba. TV nin kumandası olmadığından(:tomato: ) normal RF çıkışı ile deneyemedim.
Arkadaşım ilk önce uydunun arkasındaki SCART bölümünün TV yazan yere bağlı olduğundan emin olun. Eğer doğru şekilde bağlıysa bir başka SCART'la deneyiniz. Selametle
o zaman duzelır.arkadasım cıhazın sıstem ayarlarında skart cıkısını rgb ve cvs ayarını degıstır duzelır.Ikıncı donma olayı ıcın cıhazı yenıden tarat duzelmezse frekansı 12002 yerıne 12000 gıbı dusur
arkadaşlar herkeze kolay gelsin... elime bi müşterimden cvs marka uydu cihazı geçti kanallar çıkmıyo diye geldi. yazılım attık besleme voltajları da tam. turksat da sinyal yok. hortbird de sinyal var . lnb den veya diseqc değil çünkü başka uydu cihazları aynı yerde çalışıyor. borddaki lm317 yide değiştirdim ne yaptıysak olmadı. böle bişiyle karşılasan arkadaşlar haberlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler....
ellerınıze saglık saglam bılıler vermıssınız.
Arkadaşlar Finest 6500'de aile kilidini kullandığım halde ertesi açışta kilit kalkmış oluyor.Çaresi?
arkadaşlar elimde kyoto 8350 cihaz var beslemede sigorta sürekli atıyor but 11 değişti fakat yenileyince tekrar yakıyor cihazla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba?
Sevgili üstadlar,ONWA X7cim cihazım var 12.03 A5 yüklü.Cihazı açtığımda uyduya geçip sabit kalıyor,displey karanlık yani çalışmıyor,yazılım yüklemeyi ve günlük kke atmayı denedim cevap vermedi.Arıza ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.