-
eflasyon düşmedi öyle gözüküyor bunu anlamanın çok kolay yolu var eğer siz topluyorsanız vergi iade fişi veya yakınınız tabi bir kaydınız varsa 2 veya 3 yıl içinde aldığınız sebzeyi bile kıyaslayın o yıllar arası askeri ücret nekadar zam görmüş aldığınız ürün ne kadar zam görmüş belli olur ( tabi aldınığınız ürünün kalitesi aynı olmak koşuluyla SAYGILAR
-
öncelikle anketin adı bu hükümetten memnunmusunuz konsaydı bizce daha iyi olurdu cünki bütün yorum yazanlar soruyu ya iyi anlamadılar yada siyaset yapmak icin sebep sanıp ceşitli rakamlar ve ceşitli konu icinde konular acmışlar.şindi bizi acmaya mecbur ettikleri gibi biz enflasyonun düştügüne inanıyoruz ve tek partili hükümetlerin millet icin ne kadar faydalı olduguna inanıyorduk ve gördükki inanc larımız bizi yanıltmadı.yok şu parti dedemin partisi yokbu babamın partisi o dogru yaptı bu yanlış yaptı kültürlü ve akıllı toplumlar takım tutar gibi parti tutmaz.buyur sana 5 yıl parti baglamaz isim etiket baglamaz bize hizmet verdin devam yok beceremedin indiririz aşşagı getiririz altarnatif partiyi en büyük güç halk ve cumhuriyettir bunlar tartışılmaz iki yanlış bir dogru yapmaz yapmamıştırda bu iki nesne halkın malıdır özgürlük ve cumhuriyet kimsenin ve hic bir partinin veya başkalarının korumasına ihtiyacı yoktur.cumhuriyet tarihi bunu göstermiş ve bu halk bunun bedelini cok agır ödemiştir.bizi ilgilendiren halk olarak güç bizde bunu hic bir siyasiye kullandırmayız.şindi biri enflasyon rakamlarını veriyor peki kualisyon hükümetleri sırasında ic edilen bankaların millete getirdigi yükten kimse bahsetmiyor.ha onlar devleti dolandırdı milleti degil o yüzden masumlar öylemi şindi onların acıgını kapatmak icin devlet yükleniyo vergilere kim farklı yapabilirki 50-100 ytl degilki adam cebinden koysun millete yansıtmasın 50-100 milyonda degil bu 50-100 milyar dolar el insafffffffff el vicdannnnnnnn allah bu devletten calanlara yemek nasip etmesin bizim nasıl agır faturaları coluk cocugumuzun rıskını keserek ödedigimiz gibi burnumuzdan geliyor onlarında gelir inşallah onun icin diyoruzki arkadaşlar artık aramızda tartışmayı ve cekişmeyi bırakalım eskiyi kapatalım bir oy hakkımız var onu sanki 70 milyonu temsil ediyormuş gibi coluk cocugumuzu düşünerek kullanalım ve sezarın hakkını sezara verelim.bir birimizi hırsızlık ve şerefsizlikle suclamaktan yorulduk bu memleketin tüm evlatları şerefli ve haysiyetlidir.aramıza sızan birkac rantcıyı def edelim el ele verip bu vatanı ileriye götürelim.hepinize sevgiler saygılar ve selamlar
-
düştüğüne inanıyorum diğer hükümet olsaydı ,şuanki halimizi merak ediyorum
??????????????????????
-
evet enflasyon düştü enflasyon eksilerde olsa ne olacakki vatandaşın hali belli emekli,işçi ve memurun dumu ve piyasalar meydanda enflasyonun düşmesi bu şartlarda kimin umurunda ayda yarım kilo kıyma yüz yirmi ekmekle nasıl ve nereye kadar yaşanılır?
-
evet hocalarım ve degerli adminlerim ENFLASYON düştü ama SEFALETTE dizboyu yükseldi.onun için düşen enflasyonun hiç bir özelligi olmamıştır diyorum.
ALLAH hepimize yardımcı olsun ..
-
enflasyon düşmedi sadece bastırılıyor inanın buna arkadaslar fakir daha fakir zengin daha zengin oldu
-
bence değişen hiçbirşey yok. fiyatların artmamasının nedenleri de artık insanlarda paranın da olmayışı. piyasa da fiyatlar arz talep eğrisine göre değişir. eğer talep yoksa arz olmaz talep yaratmak için de fiyat çekmeler oluyor. satılan bir malın kesinlikle fiyatı düşmez. o nedenle enflasyonun düştüğü falan yok !!! zaten enflasyon hesaplanırken baz alınan mallara bakın da gülün !!!
-
arkadaş ben bakarım benim cebimdeki ve mutfahımdaki enfilasyona köylü kasabaya gelemiyor artık cay içecek parası yok cebinde ne düşmesinden bahsediyorsunuz.
-
Ben birşey alamaz duruma gelmişsem elbetteki düşer.
-
enflasyon dustu tabiki bunu inanip inanmamakla alakası yok bence
enflasyon anketi hukumet anketi gibi gidiyor onuda eger yaparsanız degerlendirme yaparız
insanımız alısmıs tabiki parasının parasına deger katmasını faizlerin yukseklerde seyretmesini cebinde tl degil dolarla markla (euro) dolsmasını simdi o paralar deger yapmayınca kızıyor tabiki
neyse bunun cok örnekleri var yazmaya gerek yok