bence henüz girme zamanı değil iş işten geçti zaten bence giremez girmemeli
Printable View
bence henüz girme zamanı değil iş işten geçti zaten bence giremez girmemeli
hemen girilmesi gerekiyor geç bile kalındı tsk ya güveniyoruz..
sevgili arkadaslar her görüse saygım var ama kesinlikle hissi duygulara kapılmamak gerek cünkü endogrusu nezaman sa gerektiğinde mudahala yapmak gerek cünkü bu yabancı düşmamlar bizleri galyana getirmek için hertürlü oyunu oynoyorlar onun için sabır derim unutulmasın türk insanının sabrı tasdımı ogüçü kimse durduramaz bizim milliyetciliğimiz baska ülkelere benzemez onun için zamanı geldimi gereken yapılır bu görüş beni baglar saygılarımla
coktan gecti oraya girip o şerefsileri yerle bir etmeliydi amarikam köpekleri bizi oyalıyor bizim en büyük düşmanımız AMERİKADIR
Bizim ateşe atacak askerimiz yok onun için amerika askerlerini kaybetti diye bizim de kaybetmemizde mi lazım onların da anaları var onlarında babaları var onlarında çocukları var yazık değil mi bence hiç uğraşmasınlar göndermek için bir asker daha şehit olsun istemiyoruz onun için kendileri ne yapmak istiyolarsa yapsınlar kan dökülünce ne olacak sanki amerikan askerleri öldü de ne oldu yine aynı durum biz ülkemiz için uğraşalım gerekiyosa ülkemiz için kan dökelim bi anlamı olması lazım kan dökmek için...
Biz TÜRK BAYRAĞININ kırmızısı bitmesin diye KAN dökeriz...xzender
Saygılar.
Anket İyİ Fakat Sinirli SeÇenek Var. Mesela Ben Gİrmelİ Dİyecektİm Ama Şu Ankİ Zaman Bence TÜrkİyeye BÜyÜk Zarar Verecek Kadar Sikintili.
defalarca girildide ne oldu? geriladır kaçar başka yerlere sığınır.kaldiki başka ülke toprağı ve beşka egemen güçler var bölgede.son günlerdeki oyunlar azçok düşünebilen insanlar için artık ders olmali?
kürt sorunu diye türkiyemizin bir problemi var. isimler falan önemli değil ölenler bizim gençlerimiz.yeterince bana göre can heba ettik. artık yeter deme zamanı gelmedi mi? siyasiler gençlerimizin canı üzerine de siyaset yapiyorlar.buna artık dur deme zamanı gelmedi mi canım gençler.
ben 60-70 kuşağıyım. bizi çıkarları için heba ettiler. sizin heba olmanıza dayanamiyorum.
yeryüzünde tüm canlıların yaşama hakkı vardır.
ülkemizdede tüm vatandaşların yaşama hakkı olduğu gibi,bizim kimsenin yaşam hakkını elinden almaya hakkımız yoktur.başka kesimlerin dillerini,kültürlerini inançlarını yasaklama hakkımız da olamaz. barsa bir problem kanunlar ilgililer hal etmekle görevlidirler.
gelin kafamıza sokulan kin nefreti bir tarafa bırakıp sevelim sevilelim.
Ankara'dan selamün aleyküm arkadaşlar.Önce alevisiyle ,sünnisiyle.kürdüyle,lazıyla ,çerkeşiyle,bir bütün olmayı,gelen idarecilerin yüzünden bir türlü öğrenemedik.Atalarımız güzel bir memleket bırakmışlar.sınırlarımızda düşman çok hiç bir zaman Türkiyenin kuvvetli bir devlet olmasını istemezler,milleti içten kırmaya çalışıyorlar.savaştan korkan bir millet değiliz,yeterki düşman kahpe olmasın,asker,polis,vatandaş doğu da kahpe bir kurşuna şehit oluyor.bunlara yazık değilmi.niye ana baba gözyaşı
döksün.ana baba birkere gözyaşı döksün. bu zulüm bitsin.savaşsa savaş,insan bir kere ölür bindefa ölmez.şu andaki çare girilmelidir.
Sonra istediğimiz kürdüyle,sünnisiyle,alevisiyle,lazıyla,çerkesiyle,tatarıyla
kenetlenmiş güçlü bir türkiye temennimiz budur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Allah Türk'ü Korusun Yüceltsin