-
12.03.A5, HW ler uymaz burdaki c bord emu,lar zatten gelmeadide gelmezde boşuna beklemyin arkadaşlar cünki ispanya ve portekiz kendinden fullxx ve ***viewxxx cözen cihaz satamamış bu bordları duyudguma göre bizim Hw,ler halen devam adma,lar ve choi cihazın babasını biliyor 12.01.a5,i kaon +sunny+ stream,ların babo,sunu :D:D: saygılar
-
Sunny 7010 dcı cihazım var sunny 12.01.a5 yüklüyordum bu kaon tabanlılara aklım ermiyor hangisini yükleyeceğim. şimdiden teşekkürler.
-
SENİn hw ye bu sayfada emu,yok kardeş başka sayfalara baz 10 gün ewelinin yazılımları ile hala acıyor tps,paketi ve tüm kanallar saygılar sAKINn !!! c bord,ların yazılımını atma üzülürsün benden söylemesi
-
tesekkur ederim sağolasın kardeş.
-
usta bu yazılımda neler yeni
-
C bord'lu arkadaşlar boşuna üzülüyorlardı.Arkadaşlar nede olsa bizim cihazlarımız kaon tabanlı, bizi ne zaman üzdülerki şimdi üzsünler
-
-
teşekkürler snopy emeğine sağlık
-
snopy ustam nasılsınız benim sizden bir ricam olacak verdiğiniz yazılımlar için yani stream yazılımları için kanal editörü bulamıyorum ve daha evvelden hazırladığım kanal listemi atamıyorum lütfen sizden rica ediyorum ve bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılar digiman2005
-
sayın snopy usta elimde 16 c0 a5 var buna uyarmı burdaki yazılım birde türkçe dil desteği varmıdır şimdiden teşekkürler