bundan 4-5 ay önce tartışılmıştı o cıhazların hıç bırı uymuyor yuklemeyın arkadaslar flası çökebılır
Printable View
bundan 4-5 ay önce tartışılmıştı o cıhazların hıç bırı uymuyor yuklemeyın arkadaslar flası çökebılır
Arkadaşlar ben o cihazların yazılımlarını GM 11400 cime denedim ama loder yazılımı yüklemedi. Sizlerde boşuna zaman yitirmeyin. Yükleme loderi aynı ama yazılımı cihaza yüklemiyor.
Saygılar.:46:
valla arkadaslar bende D+ falan yok o yüzden yükledim ama hiç bi farkını görmedim Absat falan çözmüyor hatta önceki yazılım 5 dk.da bir 30 sn olsun tps ve absat cözüyordu(geçişmi oluyomus neymiş) bu onu bile çözmüyor.bu mühendis arkadas ne için yaptıysa bu yazılımı bide marifet gibi vermiş yazılım çıkardım die.Artık aciko deyince sinir katsayılarım yükseliyor
bu yazılımı atınca renk değişecekmi
Yazılım cihazlara yükleniyor...yüklerken cihazınız kapalı olsun...yükleme proğramındada Yazılım ve Boot Yükleme yazan yerden yazılımı seçip Yükleye tıklayın cihazını çalıştırdığınızda yazılım yüklenmeye başlayacaktır...yazılım yükleme işlemi bittikten sonra boot yüklemeyi unutmayın yoksa kumanda çalışmaz...kolay gelsin...sevgilerimle...
Tarantino Kardeş benim kasdettiğim "bosborus" arkadaşın verdiği likteki cihazların yazılımı ile ilgiliydi. Serkan usta sonbaharda bana bu cihazlardan bahsetmişti. Bende o sitedeki cihazların yazılımlarını denemiştim. Yukarıdaki iletide bahsetmek istediğim bunlarla ilgiliydi. İlgin için çok teşekkürler, arkadaşım.Alıntı:
Saygılar.
Şimdi bu yazılım keyler değiştiği için hotbird den hiçbir kanalı çözmüyor değilmi?Yoksa gözden kaçırdığım bi durum varmı?
Yazılımda fazla artı yok arkadaşlar isteyen D+ kanalları için yukleyebilirler