next2000cxsuperplus... pısman olmuyacaksın kardesım
Printable View
next2000cxsuperplus... pısman olmuyacaksın kardesım
Goldmıster alma da kardeş. Hele GM serisi sakın ha...
selamlar linux tabanlı cihaz ne tavsiye edersiniz...promosyonları verirlerse almayı düşünüyorum goldmaster 11300 cı kullanıyorum sıktı artık.formunuz baya seviyeli:wave:
arkadasim ben topfield 5900 ci ve topfield 3000 cip pro birde redline 14500 xxxturbo kullaniyorum 18 inc kollu motor ve 1.60 cm canak beyaz lnb ile kullaniyorum....
Goruslermie gelince Redline receiveri motorlu yani pozisyonerle kullanmak cok zor oluyor neredeyse baglantilari koparacak birde tp taratirken cok sorunlu bir makine bence iyi degil ... Topfield lerime gelince 3000 cip pro olani pozisyonerli oldugu icin cok rahattir kullanim acisindan goruntusude cok iyi menu olarak harika ama suan yazilim sorun var ve bende GM ve SAT markalarin yazilimini begenmiyorum oda sorunlu oluyorbirde menu olayni sevmiyorum kisieldir herkesin zevki baskadir ... 5900 ci gelince aslinda super bana gore ama oda yazilim sorun var orjinal yazilim destegi kalmadi gibi artik ......
NOT : ben bugun uyducu arkadasima telefon acacagim ve bana hemen bir tane ya NEXT YE-7500 CIS HD OLANDAN veya NEXT YE-2000 DPCIS SUPER PLUS getirmesini soyliyecegim herkesin dikatine ben bu konuyu sabah saat 05.15 yaziyorum cunku astradaki premire kanallarini izliyemiyorum ve bende RECEIVER arastiriyordum burada bu konuya rastladim o yuzden elimdeki makineleri ve bilgilerimi yazdim ..
HD Reciver alacaksan Next 2000 Hd reciver çıkacak çok yakında bekleyebilirsin.Normal bir çihaz alacaksan Next 2000 Super plus dpCıs alabilirsin
Bende gm 80800 (çift tünerli),next ye 2005d,ve vestel (d.türk cihazı var)
1.gm: hız orta , çift tüner özelliği ve görüntüsü güzel ama yazılım desteği yok gibi birşey.
ve zaman zaman kilitlenme sorununu ne yaptıysam cözemedim.
şimdi olsa almazdım.tek pozitif yanı çift tüner olması.
2.next ye 2005d en eski cihazım yazılım desteği ve sorunsuz olması bundan sonra alacak olacağım receiver a da ışık tutuyor.özellik olarak sınırlı onun dışında çok memnunum.
3.vestel tek kelime ile rezalet bir cihaz ..d.t.200 küsür ytl fiyat biçmiş bu cihaza ;bedava olduğu için paketle beraber aldım.abonelik sonlanırsa cihaz direk çöp.
ve tavsiyem 200 cıs süper plus uyducuma bi miktar para ile bu 2 cihazı verip bunu alabilirsem ne mutlu bana ..hd için erken diye düşünüyorum.
next 2000 usb li başka cihaz düşünemem harika