ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar
ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar
geçmişi unutmayalım arkadaşlar fikrimi söyliyorum cumhuriyet tarihinin en iyi dönemi rahmetli özaldan sora en iyi dönem ak parti dönemi bence yine destek vermeliyiz selamlar
konuşmak istiyorsak yo kulanalım öyle veya böyle
dünleri ne çabuk unuttuk arkadaşlar! yarından ümidimizin kalmadığı günleri
akp ye oyverin ey millet
düne dönmeyin olmayın illet
selamlar
cumhuriyet herhangi bir partinintekelinde değildir. bütün partilaerin olduğu gibi bizimde sahip çıkmamız gereir
ben bu sene ilk kullancam oyumu ama şimdiye kadar kise vazifesini tam yapmış degil çogu arkadaşımızın seçtigi geldi de ne oldu devlet borcu azaldı ama bu sefer vatandaş eli ile kendini tutar oldu neyse tüm partilere başarılar iyi olan kazansın vatana millete hayırlı olan
hangisine güveneceksin, al birini vur ötekine, hepsinin amacı iktidara gelmek, hizmet vermek değil. Örnek alınması gereken insanların yaptıklarına bir bakın, biri ötekine cibiliyetsiz diyor, diğeri de ona bilmem ne.... bırakın kardeşim bunları, yoksa sonu yine bir darbe ile sonlanır, yada başka bir ülkenin hegomanlığı altına gireriz. PKK bölücülük yapıyor da, ya bunların bölünmüşlüğüne ne demeli, ne zaman ülkemizde birlik ve dirlik olacak acaba. Seçim olması önemli mi sizce, neyin değişeceğini sanıyorsunuz. Yıllardır uyutulduk ve uyutuluyoruz.
******oy verenlere hala şaşıyorum