Bartın baya güzel biryermiş.Hiç gitmedim ama sağolasın sen buralara kadar taşıdın.Emeğine sağlık.
Printable View
Bartın baya güzel biryermiş.Hiç gitmedim ama sağolasın sen buralara kadar taşıdın.Emeğine sağlık.
Sayin safrannext bilgiler icin tesekkurler ama sana birsorum var vermis oldugun otel ve pensiyonlari internetle nasil olduklarini (odalar,bar lokanta....) goremezmiyiz ayni anda sezon fiyatlari ve yerli eglenceler (festival veya kulturel seyler).saygilar
Tesekkurler safrannextx hakikatten guzel yerler allah izin verirse bu sene birkac gun gecirmek istiyorum oralarda heryerin degisik guzelligi var secmek zor olucak.su anda begenimiz Cakraz motelide guzele benziyor.Slm
Bir sorum daha var ben yerimde duramam onun durmadan yer degistiririm buna yapabilmek icin yollar nasil normal bir araba ile guzel manzarali yerleri gezebilirmiyim
çakraza gidebilmek için önce güzel safranbolumuzdan geçmen gerekiyor.tabii tamamıyla bir açıkhava müzesi görmek isteyenler için buralarda yollar konusunda çok fazla sıkıntı çekeceğini sanmam. yani yaz için bir haftanızı ayırırsanız karabük-bartın güzergahı mükemmel bir tercih olabilir
Cok guzel boylelikle Safranboluyuda gezmis olurum orasinida cok met ettiler aksilik olmaz ve allah kismet ederse bu temmuzda oralardayim.Bilgiler icin tekrar tesekkurler.
gelirseniz bekleriz safranboluya arkadaşım...
gelin görün hayran kalacaksınız....Alıntı:
Tamerk Nickli Üyeden Alıntı
Safrannext harika resimler vermişsin.Bartın harika doga güzellikleri ile gezilecek yerler arasında yer almaktadır.Tanıtımı çok güzel bir şekilde yapmışsın eline sağlık.