-
Ben kendime bildi bileli kredi karti kullaniyorum ama iyi günde ama kötü günde.Türkiye ye izine gelirken para yerine kredi karti ile geliyorum istedigim kadar parayi istedigim bankadan istedigim zaman bankamatikden aliyorum.
Sen Avrupada cok paran vardir diye düsünenlere zaten bir sözüm yok onlar birsey bilmeden konusanlardir.Ama karti kullanmasina bilen icin hem emniyet hem güven hemde sigortadir.Istedigin yerde istedigin parayi ödeyebilirsin.Parasinin hesabina bilmeyene zaten karti olsada olmasada sonu kötüdür.Hesabini bilen icin karti olsada olmasada zarar vermez.
-
10 yıldır kullanıyorum ama ölçüyü hiç kaçırmadım ölçüyü kaçırmazsan tabii iyi ama ölçüsünü kaçıranlara ALLAH yardım etsin....diyorum saygılar
-
Kredi Kartları
On yıldır kullanıyorum bankalar bu tür müşterileri sevmezler ama hiç faiz ödemedim bilinçli kullanırsan iyi, hesabını bilmiyenler kesinlikle kullanmasın aile facialarına sebep olabilirler.
-
Gelirine göre giderini ayarlayabilirsen çok iyi en azından yanında bir çuval para taşımıyorsun bu faydası bile yeter. Ben memnunum kredi kartlarımdan saygılarımla...
-
12 yıldır kullanıyorum,çok şükür hiçbir problem yaşamadım,inşallah yaşamamda.Zaten gideriniz gelirinizden fazla ise o zaman çuvallamaya başlarsınız.Bu nedenle bilinçli kullanıldığında hiçbir zararı olmadığı kanaatindeyim.
Saygılarımla,
-
Ben kendi adıma kullanıyorum ama ödeme gücünü aşmadan kullanmak her yiğidin harcı değil diye düşünüyorum. Bazen alışveriş cazip geliyor limit düşünülmeden harcama yapılabiliyor.
-
Her şeyin başı Dikkat! har vurup harman savrulmazsa güzel bir olay
-
6 yıldır düzenli kullanıyorum aşırıya kaçmadan ödemelerimi ayarlıyorum..
-
ben alış verişimin tamamına yakınını kredi kartı ile yapıyorum.Ama kaçırmamak lazım.
-
(hesabını bilen kişi için çok iyi birşey,bilmeyen için kötü)
ben 20 yıldan beri kulanıyorum bu kart olmasa ne ederdim her şeyi onla yapıyorum........