Karadağlı Yelda'yı fena bozdu
Karadağlı Yelda'yı fena bozdu
19 Mayıs 2007 Cumartesi 01:28
Oyuncu Simge Selçuk’un “Tamer benim tanıdığım ilk erkekti” açıklamasına ve şarkıcı Yelda Başaran’ın “Tamer bana saat hediye etti” sözlerine cevap verdi...
KASETİ ÇIKIYOR GALİBA
Karadağlı’nın bu iddialar karşısındaki sözleri şöyleydi: “Simge benim gerçekten eski kız arkadaşımdı. Ferhunde Hanımlar zamanında birlikte olduk. Simge’ye sözüm yok. Ama Yelda Hanım’ın galiba yakında kaseti çıkıyor. Bu yüzden niyeti belli. Benim şaşırdığım olay eskiden böyle şeyleri erkekler konuşurdu. İlişkileri olsa da, olmasa da anlatırlardı. Ama şimdi kadınlar konuşuyor. Yelda Hanım’a kesinlikle saat almadım, çünkü onu tanımıyorum” dedi
Teoman'ın kalbini çalan Kübalı
Teoman'ın kalbini çalan Kübalı
19 Mayıs 2007 Cumartesi 01:23
Klibinin yönetmenliğini de yapan Teoman'a dört Kübalı model eşlik etti.Teoman, 1996'da çıkardığı ve büyük ses getiren "Teoman" albümünün en sevilen parçalarından biri olan "Papatya"ya klip çekti.
Daha önce de dinleyicisiyle buluşmuş olan bu şarkıya kliplendirmeyen Teoman, "Şimdi için rahat etti" dedi.
Ünlü şarkıcı, sözü ve müziği kendisine ait olan ve yönetmenliğini de kendisinin yaptığı klibi, Küba'da çekti.
Dört Kübalı modelin yer aldığı klibin çekimleri, Küba'nın tarihi ve turistlik mekanlarında gerçekleştirildi.
Klip, Teoman'ın resmi sitesi www.teoman.com.tr'den ücretsiz indirebilecek.
Perinçek'ten solda birliğe taş
Perinçek'ten solda birliğe taş
19 Mayıs 2007 Cumartesi 01:11
İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''DSP-CHP ittifakı solda bir ittifak değildir. Avrupa kapısında bir hizmet sözleşmesidir'' dedi.
Perinçek, partisinin Avcılar ilçe örgütünce düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, milletin sorunlarını çözecek bir oluşumda ittifak konusunu değerlendirebileceklerini belirtti. ''DSP-CHP ittifakının mandacı bir ittifak olduğunu'' iddia eden Perinçek, şunları söyledi:
''Maalesef, Zeki Sezer ve Deniz Baykal birbirlerini Avrupa kapısına perçinliyor, lehimliyor. Orada Türkiye bölünüyor. Türkiye'nin bölündüğü yerde birleşme olamaz. Türkiye'yi parçalayanlar paramparça olurlar. DSP-CHP ittifakı solda bir ittifak değildir. Avrupa kapısında bir hizmet sözleşmesidir.''
İstanbul'da şiddetli yağmur
İstanbul'da şiddetli yağmur
19 Mayıs 2007 Cumartesi 01:06
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, sağanak, Avrupa yakasında Atatürk Havalimanı civarı ile Bakırköy ve Zeytinburnu'nda devam ediyor.
Avrupa yakasında yağmurdan en çok etkilenen Bakırköy ve civarında şu ana kadar metre kareye 4-6 kilogram yağış düştü.
Anadolu yakasında en çok Göztepe'yi etkileyen sağanak kısmen etkisini yitirirken, bu bölgede metre kareye 5 kilogram yağış düştü.
Yetkililer, aralıklarla sürecek yağışın pazar akşamından itibaren şiddetini artıracağını ve pazartesi günü de devam edeceğini bildirdi.
Ege Denizi'nde yüksek tansiyon
Ege Denizi'nde yüksek tansiyon
19 Mayıs 2007 Cumartesi 00:56
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yer alan açıklamada, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 kollarına dün Midilli Adasının kuzeybatısında Yunanistan'ın N. Ankhialos ve Limni meydanlarından kalkan F-16 uçakları tarafından 2 adet önleme yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, Sakız Adasının güneyinde de eğitim uçuşu gerçekleştiren Türk F-16 kollarına Yunanistan'ın Skiros ve N. Ankhialos meydanlarından kalkan M-2000 ve F-16 uçakları tarafından 2 ayrı önleme yapıldığı kaydedildi.
Mecidiyeköy'de Fenerli avı
Mecidiyeköy'de Fenerli avı
19 Mayıs 2007 Cumartesi 17:45
Galatasaraylı bir grup taraftar, Fenerbahçe ile bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde olay çıkardı. Stat çevresinde toplanan 100'e yakın kişiden oluşan taraftar grubu, slogan atarak yürümeye başladı.
Üzerinde sarı-lacivert renkli kıyafetli olan kişi arayan taraftarlar, bir şirket minibüsünün önünü keserek, içeride böyle bir kıyafeti bulunan kişiye saldırmak istediler. Minibüsü yumruklayan taraftarlar, aynasını kırarken, daha sonra kendilerine hakaret ettiğini savundukları bir kişiyi, Mecidiyeköy metro durağının girişine kadar kovaladılar.
Taraftarların taşkınlıkları üzerine motorize emniyet kuvvetleri burada toplanarak, bu kişileri engellemek için önlem aldı. Emniyet güçleri, olay çıkaran taraftarları stat çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.
GALATASARAY TARAFTARINDAN KÜFÜR
Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasından yaklaşık 2,5 saat öncesinde stat içinde az sayıda bulunan Fenerbahçe taraftarına yönelik küfür etti. Fenerbahçe taraftarları ise buna sadece, ''Şampiyon Fener'' diye karşılık vermekle yetindi.
Jolie için yapılan şok iddia
Jolie için yapılan şok iddia
19 Mayıs 2007 Cumartesi 16:48
Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ünlü bir süper modelle grup **** yaptıkları iddia edildi.
Hollywood ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in süper model Karolina Kurkova ile grup **** yaptıkları iddia edildi. In Touch dergisinin haberine göre, daha önce lezbiyen olduğu söylentileri yayılan Angelina ve sevgilisi Brad, Kurkova ile sık sık bir araya geliyor.
İddiaya göre Kurkova geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette arkadaşına olayı anlatırken, “Onlarla birlikteyken başı dönmüş bir liseli kız gibiydim” dedi.