Goldmaster cihazlar kaliteli fakat yazılım desteği zayıf. Ben sadece kullanıcıyım.
Amatörce uğraşıyorom.Mesela 7400 CIM modeline şimdiye kadan AT 1030 yazılımı atıyorduk fakat şimdi epeydir ona da yazılım çıkmıyor.
Printable View
Goldmaster cihazlar kaliteli fakat yazılım desteği zayıf. Ben sadece kullanıcıyım.
Amatörce uğraşıyorom.Mesela 7400 CIM modeline şimdiye kadan AT 1030 yazılımı atıyorduk fakat şimdi epeydir ona da yazılım çıkmıyor.
suny yada nex tanımam başka goldmaster başka cihazlara uymasa yazılımı yok
bence NEX-SUNNY- bence yazılım desteği olan eniyi vede enkaliteli cihazlar yanlız sunny kaon tabanlı cihazlar daha avantajlı çünkü arkalarında sıtrem yazılımıvar buda onun için büyük avantaj
saygılar
bence next ten şaşmam yazılımı en çabuk gelen cihaz sadece 2000 serisi genede herkesin fikirleri farklıdır ona onada saygı duyarım sanny de güzel ama sadece eski leri ani 7010 7011 gibi makinanal animasyonlu seriler bence 5 fara etmez yazılım destegi yok gibi benim fikrim saygılar
goldmastır 9000 seri gayet güzel..........
oylamaya baktımda sunny stream den fazla oy almıs.ben eski bir 16.00.a1 kullanıcısıydım.bizden destegi kestiler ve yalnız c boardlara o da stream yazılımları cıktıktan bir sure sonra vermeye basladılar.
yani sunny adaleti ortadan kaldırdı.yeni cıkan 9000 lere bile yazılım yok.gerisini siz dusunun.
simdi next kullanıcısıyım cok ta memnunum.tesekkurler next.
ben goldmaster kullanıyorum ama kaon tabanlı cihazlara destek daha fazla diyorum. :wave:
goldmaster cihaz kullanıyorum cihazdan bir şikayetim yok ama en son yüklediğim yazılım 30000 serisi için 26.12.2006 ...
yeni yazılım heralde artık yıldan yıla çıkıyor yakında oda çıkmayacak gibi....
cihazın satışı kadar biraz da yazılımının üstüne düşülse ortada ne şikayet kalır ne müşteri memnuniyetsizliği kalır ...
şimdiden teşekkürler bu konuya değinildiği için...
bende Next diyorum 11.yıldır satışı ve destegiyle müşterilerimize mahçup olmadık.......hepte next olacak ..
selamlar kolay gelsin.
Ben next kullanıyorum. 2-3 sefer problem yaşadım. Karaköy e servise götürdüm, ücretsiz hemen hellettiler.