bence yapilmış olan en berbat bir diziydi bir kadın uğruna nerdeyse bir ülkeyi yok edeceklerdi iki taraftada ne onur var ne şeref arkadaş kadın seni istemiyorsa ırak gitsin önder için herneyse izlediğim en berbat dizilerden biriydi
Printable View
bence yapilmış olan en berbat bir diziydi bir kadın uğruna nerdeyse bir ülkeyi yok edeceklerdi iki taraftada ne onur var ne şeref arkadaş kadın seni istemiyorsa ırak gitsin önder için herneyse izlediğim en berbat dizilerden biriydi
ben mirzalıya böyle filmi yakıştıramadım onun cevireceği filimler ağır konulu olmalıdır
film icin ??????????????????????????????????
benim görüşüm ise son dönemdeki dizilerin çoğunda genç kızlarımız evlenmeden hamile kalıyor.bu bizim değerlerimizle çelişmiyormu .osman sınav bile bu dizide aynı şeyi yaptı bence osman sınav a yakışmadı.nermin zaten dizideki en sıkıcı karakterdi bu kıza daha film dizi yaptırmazlar.herkese iyi seyirler.
en berbat dizilerden biriydi.nermin sürekli ağlayıp duruyordu.çok kıcık bir diziydi.:common001: iyiki bitti
güzel bir diziydi
vallahi yalan söyleyemem fazla seyretmedim ama biraz saçmalaşmış bir dizi gibi geldi sonradan ilk başlarda güzeldi...
valla ne deyim pembe dizi gibiydi ve pembe dizi beni bozar
iyiyti ama sona doğru hayel alemine cok talıntı
acı hayat denilen dizinin burda yoruma açılması bile bir ayıptır bunuda belirteyim saçmalar saçması bir diziyi kaaale almakda ne demek