-
bu ay sonunda bende hattımı kapatıyorum bence en guzel tepkı bu olmalı
-
böyle saçmalık olmaz konuşmasak bile bir sürü aidat, vergi, kdv vs. bunlrın yaptığı resmen soygun
-
Arkadaşlar her halde telefonları İptal Edeceğiz Bence Herkez Bu Konuya Duyarlı Olmalıdır.Askeri Ücretin 400 Ytl Olduğu Bir Zamanda Bu Resmen Halkın Konuşma Özgürlüğünü Kısıtlamaktır.İnşallah Kısa Zamanda Yanlıştan Dönerler.
-
bu ötv ler yıldırdı artık .. Zaten evde doğru dürüst kullanmıyorum cep olduktan sonra .. Sabit telefonun vakti bitti artık çağ değişiyor bunlar ise ucuzlatana akıl yolu ile pahalılaştırıyorlar..
-
-
Ben hem ADSL!mi hemde hattımı iptal ettirdim. Resmen cebimizdeki parayı alıyorlar.Alo demeden 19 YTL fatura ödedim. Artık Beni Soyamayacaklar.
-
şahsen bireysel tepkinin etkisinden emin olmasamda dilekçemi verdim kapatıyorun. (ben telekomun verdiğde fazlasını aldığını düşünüyorum.ve boykot ediyorum.)
-
Değerli Forumdaşlarım Ülke genelinde türktelekom( asıladı İTALYTELEKOM) sizce adından mütevellit bizi böyle soyması normaldir Ülke genelinde Hat kapama eylemi yapmaya ne dersiniz.İTALYAN lar kazanmasın be kardeşim.
-
bu tekom tam bir hırsız mileti soyuyor benimde adsl almassa kapatacagım telefonla hiç konuşmadım 32 ytl fatura gelmiş eskiden 15.16 geliyor şimdi nasıl bu düşüş fiatlar yükselmiş hangi akıllılar hazırlıyor bu fiatlar gecekten kendileri inanıyorlarmı biz fiatları düşürdük diye hey telakom kendinde inanıyormusun bu indirime???????????????
-