hayırlı olsun snopy efsanesi tekrar geri döndü
hayırlı olsun snopy efsanesi tekrar geri döndü
hocam cevabına tesekkur ederim kuru kafa kup 230 nereden ındırecegız kuru kafayı hangı programla yukleyecegım
hocam kuru kafa ile kup 230 nereden ındırecegım bırde kuru kafa hangı programla yukleyeceyım hocam ben yukleme konusunda bılgım yok cıhaz reset mavı tus bırseyler yazıyor ?? acıklamanı yazarsanız memnun olurum tesekürler
selam,paylaşım için tşk,Sağlıcakla.
snopy hoş geldin inan bir geldın tam geldin 1030 larada bir çözüm getırsen çook iyi olacak çook sağol
ksc 511 12-01-a5 yazılımını yükledim fakat no av yazıyor yardımcı olursanız sevinirim emeği geçenlere şimdiden teşekkürler:(
hocam kusura bakma senı rahatsız ediyorum BL219v4 bın dosyası bu dosya kendı yukler dıyorsun anlayamadım
? bırde kup 230 ındırmek ıcınde lınk verırmısın talımat 2006 oldugu ıcın kuru kafa ıle ılgılı konu yok teşekkurler
normal sunny yada kaon menüsüne de editleseniz şunları ne kadar güzel olacak...stream yada ispanya menüsü güzel değil yinede emeğinize sağlık
yazılımlar 19 temmuz yazılımlarının aynısıdır güncel keyler editlenmiştir,ayrıca yazılımlarda reklam olduğu için linkde editlenmiştir konu da kapanmıştır