Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
Printable View
Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
arkadaşım kaçkere yazdım hbo1 ve hbo2 kanalları çok kısa bir süre sonra yayına başlayacak diye siz halen movesmart1-2 den bahsediyorsunuz
arkadaşlar bu iğrenç cihazı kesinlikle almayın elinizde patlar başlık iyi olmuş ama bomba farklı elinizde sansui gibi free tv gibi olur
Slm arkadaşlar bi ara aziz nesin bu millet aptal demişti de herkes mana buldu ama ben artık bulmuyorum haklı çünkü iş yerimde 10 adet d-smart sattım bi dağa bulamadım yok satıyoz günde 50 kişi sorar hale geldi hiç güzel bi sistem değil aslında kanal taşıması yok avrupa uydusunda az kanal çekiyo şifrede kırmıyo bir iki maç için bu çihazları almaları bence salaklık bu millet kaşındıkca daha çok d-smartlar çıkar..........:common001::common001:
biz millet olarak herşeye balıklama dalarız sonrada çakılıp kalırız...............
Bu çihaz benim için beş para etmez bide yok satıyo millet kendini vazla reklamlara kaptırdı oda ne istediğini bilmiyo garibim 2 maça bakıcak 300 ytl bayılacak sevgili vatandaşlarım kendinize gelin kendinize dağa önce cine 5 vardı noldu tele on vardı noldu sansui vardı noldu bi maça bakıcan bitince sonuçlarını zaten bütün tv ler özet veya tekrarını yayınlıyorlar hemen izlemesen ölürmüsün yani bu millet eşek olursa semer vuran çok olur çok.............
Klasik doğan grubu hizmetleri...Yalan yanlış reklamlarla bilinçsiz müşteriyi kandırıyorlar...Adamların amacı zaten hiç çanak anteni olmayan ve kırsal kesimde yaşayan(kandırması kolay) müşteriyi ucuz olan :( 300 YTL ): D-smarta yönlendirmek...İsteyen alır tabi...ama dikkat edin Sansuı free tv gibi elinizde patlamasın...Saygılarımla...