çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
Printable View
çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla
güzel uygulama olur ozelikle foruma dediginiz gibi evden giremeyen heran net başında olmayan arkadaşların bilgilendirilmesi acısından faydalı
Örnek 1 kullanıcıya 30 sms hakkı verilecek.Gun içinde 2 defa *** degişirse 2 keylerde yollanacaktır .Yani kullanıcıya ortalama aslında 1 gunde 1 sms hakkı düşüyor ama paketler bazen 2 gunde 1 şifre degiştigi için o onu oradan kurtarıyor..
çok güzel bir çalışma
Sevgili Serkan,Alıntı:
Bu konuda yeterli araştırma yaparsanız aylık bahsettiğiniz adetlerde bir SMS mesajının maliyeti 40 YKr'dur bu adetler yükseldiğinde maliyette düşmektedir,
Dünyanın hiçbir yerinde bu tür toplu mesajlar operator üzerinden parakende alınarak gönderilmiyor. Toplu mesaj gönderen yüzlerce firmadan hangisini ararsanız bahsettiğim fiyatı çok rahat alabilirsiniz, bulamazsanız ben yardımcı olurum, dolayısı ile 5 YTL alınan bedel ile yaklaşık 4 aylık 30 SMS karşılanır.
Sevgiler Bülent
bana yararlı olmaz ama bir çok arkadaş katılır sanıyorum
Projeye katılım olmAZSA ZATEN VAZGEÇİLECEKTİR.(Şu anki görünüm katılımın fazla olmadıgıdır)Biz fiyat sorgulaması yapmıyoruz su an konuda para 2 ci plandadır unutmayınız..Alıntı:
Ayrıca siz 4 aylık 30 sms sunarsanız size devredebilirim. siz kullanıcılara ayda 5 ytl karşılıgı 4 ay 120 sms yollayın(ayda 30 sms karşılıgı) Bende bunu destekleyecem size