vatana millete hayırlı uğurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....
Printable View
vatana millete hayırlı uğurlu olsun demokrasi tecelli etti sonunda .....
Türkiye için hayırlı olur inşallah.:clap2::
ben de olumsuz bulanlardanım denilecek çoook şeyler var ama ne yeri bura ne zamanı bunu yanlış anlamayın arkadaşlar polimiğe de girmek istemiyorum ama sadece şu kadarını söylemek istiyorum inşallah utanan biz oluruz nedeni ise biz utanırsak ülkemiz kazanır ama olumlu bulanlar yanılırsa ülkemizi ve herşeyimizi kaybederiz ben kısaca bunları söylemek istedim
Milletvekilliği görevi süresince T.C dışişleri bakanlığı görevini yapmış devletin onlarca gizli belgeleri elinden geçmiş biri sayın gül ve cumhurbaşkanlığı görevinide 7 yıl gayet başarılı yapacağının kanaatindeyim.
neden olumsuzAlıntı:
senin ahmet necdet sezer den demi kötü yapar
solcularin islerine gelmeyene demokrasi islerine gelince bosver
ya oldugun gibi görün ya görpndügün gibi ol
biz nasil ahmet necdeti cumhurbaskani olarak kabul ettiysek
örümcek beyinlilerde kabul edecek ya edecek
ya seve seve ya seve seve
bunun lami cimi yok
ben olumlu buluyorum
Vatana Millete Hayirli Olsun
yıllardır tanınan bilinen ve sevilen bir siyasetçidir kendisi neden bu kadar cumhurbaşkanı olmasından korktular anlamak mümkün değil ama herkes yanıdığını görecek fakat inatlarından yine de bu yanılgılarını kabul etmiyecekler tıpkı akp ya karşı çıkanların adamlar baa gelince korktukları hiç bi şeyi yapmadığın görüp te kabul emedikleri gibi
ülkemiz çoğunluk demokrasisi esasına göre yönetilir....beğenelim yada beğenmeyelim şu an için birçok dünya ülkesinde bu sistem hakimdir...her zaman sağlıklı sonuç verirmi bu sistem???kesinlikle hayır...sayın gül'de çoğunluk demokrasisi sisteminin getirdiği hatalardan biridir...meclis bu kararı verdi,genel seçim sonuçlarını esas alırsak halkta seçseydi aynı sonuç olacaktı....dolayısıyla bunu kabullenmek durumundayız...ancak saygı duymak yada tasvip etmek gibi bir zorunluluğum yok...1000 yılda geçse dini siyasete alet edenleri siyasette görmek istemiyorum....:devilprv::devilprv::devilprv: :devilprv: :devilprv: