arkadaşlar topfıeld 5200 cı cihazım doldmaster 9400 vcı ya dönük ama yeni şifre yazılımlarını yüklerken E-03 hatası veriyor neden olabilir
Printable View
arkadaşlar topfıeld 5200 cı cihazım doldmaster 9400 vcı ya dönük ama yeni şifre yazılımlarını yüklerken E-03 hatası veriyor neden olabilir
usta benim sorunum topfıeld 3100 fei ye hangi emulu yazılım olur
sistem bilgisi A3.05 versiyon V4.3.66 uygulama versiyon TF_JFEL 3.57.73
son güncelleme FEB:13 2003 teşekkürler
arkadaşım yükleme programını forumdan yeniden indir ondan sonra yükleme programını açmadan üzerinde sağ tuş yap ve özelliklerden uyumluluğa gir orda uyumluluk modu var onu Win98/ Winme yap düzelmesi lazım. Birde eğer çift çekirdekli işlmeci kullanıyorsan anakartındaki hyper Threading özelliğini biostan kapamak gerekebilir ama sen ilk önce uyumluluğu dene. kolay gelsin.
sorunu hallettim yinede ilgin için sağol
tf 6100 fta gm dönüşüm yazılımını nerden bulabilirim ilginize tşk.
volkan kardeş teşekkürederim ilgin için
Arkadasim ben bir yeni software topfield 5000CI me yükledim ondan beri Premierenin kanallerini göstermiyor kaonda kanallar hemen cikiyor topfield de olmuyor acaba buna bir cözüm varmi ?
tsk
TopField 3300fta hangı yazılımı yuklemelıyım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
slm.topfield tf3000ci cihazım var.bunun için goldmaster 9400ci yazılımlarının uygun olduğu söyleniyo.bu konuda bilgisi olan var mı