senin icin daha anlasilir yazdim. yazilanlar sizin icin degildi ..
Printable View
1 dakika bile düşünmeden cıkmalı
Girilmeli ve gereği yapılmalı.
arkadaşlar olay bildiğiniz gibi sınır ötesine çıkıp gelmeylen olacak işdeyil bunun başka yoları düşünülmesi gerekir
herke sakin olsun vede kimse başka biri onu kullanmış bunu kullanmış diyemez isteyen istediğini kullanır kimse karışamaz sizlerden isteğimiz yorum yazarken kavga çıkartıcı küfür vs gibi polemik olaylardan uzak duralım.Uymayanlar 1 hafta süreli banlanacklardır vede bunu bize tekrarlatırmazsanız iyi olur
Kolay gelsin..
elbette çıkmalı ama sonuçları ne olacaksa iyi hesaplanmalı 1.amerika 2 peşmerge 3. pkk bunların üçüde hedef alacak bizi acaba sonuç ne olur bizim ölmek gibi bir korkumuz yok evvel allah ölmeyi becerecek çok insanımız var ama mecerayamı atılıyoruz diye sormak lazım kendi kendimize pkk lideri murat karayılanın teröristlere emri türk askerini ırak içine çekebildiğiniz kadar çekin" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "allah yardımcımız olsun kimsedende korkumuz yok
aslında ben bir soru sormuştum. formumuzdaki arkadaşlar arasında teskere çıkmasını istemeyenler varmı? varsa lütfen sebeplerini yazabilirmi... diye. ama bir çok arkadaş bunun anket yapılmasını istedi. iyide oldu ama genelde neden çıkması gerektiğini yazanlar var. çıkmaması gerektiğini yazan 2 arkadaşın mesajını okuyabildim. onlarda ülke menfaatleri açısından istiyorlar. teskerenin çıkması nı bende destekliyorum. ama hemen akabinde harekata girişilmesini kesinlikle onaylamıyorum. çünkü orada kimseyi bulamayacaklardır. Eminim ırakın kuzeyindeki dağlarda çöreklenen pkk lılar bağdattaki evlerde tv ekranlarında bizi seyrediyordur. daha evvel de yazdım. ben 1993-1994 te şırnakta görev yaptım. operasyona çıkılacağı zaman eve telefon bile açtırmazlardı. duyulursa operasyon baskın özelliğini kaybeder diye. şimdiki hale bakınız. davul zurna ile teskere çıkıyor. adamlar soluğu bağdatta almıştır. ama teskere çıksın ki uygun görüldüğünde uygun biçimde aniden basıp çıkalım. derim ben naçizane vesselam. selametle.
f47xfenerli nin mesajını okuyamadım? o ne düşünüyor acaba?