ya bu türk ce olmuyo acaba türkce yapiabilen varmı dil dosyasını bile yükleseniz ingilixce bu ?
Printable View
ya bu türk ce olmuyo acaba türkce yapiabilen varmı dil dosyasını bile yükleseniz ingilixce bu ?
peki hocam yayınlanan bu sistemde denedimi acaba ben sistemi beyendim ama ingilizce olmadığından kaldırmak zorunda kaldım umarım bu sefer olur sağ olasın alakan için takib ciliğin için
Ben bu dosyalari indirdim cd ye yazdirdim yujkedim ama bir turlu turkceye ceviremedim verilen link microsofta gidiyor ordan aldim ama resimdeki gibi birseyler cikmiyor turkce yapan arkadas varsa nasil yuklendigini antatsin lutfen/
Gacvokem usta sen bunu Türkçe mi kullanıyosun ? Bende beceremedim üstad ya!...
Kısmetse wistaya terfi edecem bilginize xp ler kapatılacakmiş microsoft tarafından
değerli dostum benim. ben bunu kurdum ama bir türlü Türkçe ye çeviremedim. birde burdaki şu Türkçe dil paketi niçin çalışmıyor. bizahmet daha ayrıntılı bir şekilde açıklarsan inan çok memnun olurum. herkesin emeğine teşekkürler. çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim. saygılar.
sa arkadaşlar sadece kılavye türkce oluyor sistem harika ama ingilizce neyse böyle programlar sayesinde en azından bilgi alış verişi yapmış olduk sağ ol hacam by
arkadaslar işte bende bu turkçeleşstırme yzuunden ındırmek ıstemıorum.olmuyo olsa bıle yuzde 90ı oluyo.pekı bunun asıl full turkçesı ne zaman cıkar.bılgısı olan varmı.eger varsa cıktıgı an buradan ındırırım.msn: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan da ekleyıp moderator arkadasım bılgı verebılır bana.sımdılık hoscakalın.