Bencede haklısın usta
Printable View
Hazır su iyi de alamayanlar da vardır. Kaynatıp da içmek daha iyi
teşekkürler değerli bilgileriniz için
su hayat olduğu içim olabildiğince en ii sini almaya çalışıyorum ama duyduk ki??? onların bazılarıda çok sağlıklı değilmiş şuan erikli suyu kullanıyoruz memnunum kesinlikle deneyin
arkadaşlar türkiyede sağlık konturolleri nekadar zayıf o damacanalarda yazan lara inanıyormusunuz
atalarımızın yeme içme alışkanlıklarını düşünürsek
bide en sinir olduğum beyaz et kırmızıet ya ne olursa yenirse problem yok ya arkadaşlar elbette içerek
kendim arıtıyorum ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum bir bardak suyun 1/3 nü dışarı atıyor
Bizde bir çokları gibi damacana su kullanıyoruz.Tabi kullandığımız suyun ne kadar sağlıklı olduğu da tartışılır gibime geliyor.
sizler gelinde bizim burdaki suyu görün musluklarımızdan çamur akıyor şikayet etmekten bıktık zor gücele şimdi kestiler susuz kalmayı tercih ettik çünkü çamaşır makinemize varanakar bozuldu başka ne diyeyim çogu yerimizde aynı sorunlar var sudan dolayı her hafta çocukları hastaneye götürüyordum şimdi biraz iyi çamur akmıyor böyle konularada degindiginiz için ayrıca teşekür ederim
ne yapabilirzki izmirde oturuyoruz mecburen damacana suyu kullanıyoruz. iyimi köyu sumu içiyoruz onuda bilemiyoruz pek. açıklamalara teş.biraz olsun bilgimiz oldu.