Bu yazılım fixed cw'yi destekliyormu.Diğer clasico desteklemiyor
Printable View
Bu yazılım fixed cw'yi destekliyormu.Diğer clasico desteklemiyor
Çift mesaj gitmiş.
alaah aşkına digi tv yi acan varmı acaba buazılımlarla digi tv calişmıyo kocaman bir fosssss
yazılımı daha atmadım sorunlu demiyorum zaten ama dediğim sabah indirdiğimde hw lerine göre yazılımlar vardı.sonradan düzenlenmiş ve iki yazılım var biri c bordların diğeri normal anladığım kadarıyla bende diyorum ki;sabah indirdiğim 12.01.a5 yazılımı şuanki normal boardlı yazılım aynımı yani direk ben makinama atabilirmiyim..?
digi tv maalesef açmıyor.eski yazılımlarıda denedim sonuç of kaon tabanlı cihazlarda maalesef açmıyor......
Evet arkadaşlar,muhalefet gibi olmasın ama ben yükledim 12.01.A5 maalesef Digi tv.açılmıyor.Diğerleri mükemmel çalışıyor.Yine de kaon'u özlemişim,değiştirmeyeceğim.Herkese selamlar.Snopy ellerine sağlık.Teşekkürler.
arkadaşlar kaon h/v 12. 01.a5 yukleye bilirmiyim
arkadaşlar benim cihazda kaon calassico yazılımı var .yeni verilen yazılımı atarsam EUROSPORT ları izleyemiyorum.yine eskiyi atarsam geliyor.acaba bu yeni yazılımdan mı kaynaklanıyor.yeni yazılımda pol...t lar çalışıyor .ama eurosportlar çalışmıyor neden acaba.onun için yeniyi kullanamıyorum.
tşk..üstad...bugün gördüm yazılımı...3.1 v cihazları sonunda kurtardınız ya ellerinize sağlık...