Birde eğitimciyim diye burda pozlar satıyorsun eğitimci efendi. AKP'nin yalakalığı yapmak ne zamandan beri eğitimcilik oldu. Evet herkes bu vatanın bütünlüğü için aynı düşünmek zorundadır. Seni ve savunduğun fikirlerin işte anlamadığı bu. Adamın tepesini attırmayın. Eğitimciyim ayaklarına yatarak eğitimci olunmuyor. Çakallığın alemi yok. Sizlerden birinin yazdığı noktalı şekilde yazıyorum. Daha açık anlatabildim mi? Bir bilgi paylaşacaksanız buyurun kapımız sonuna kadar açık. Ama burda bir partinin avukatlığına soyunacaksanız burda yeriniz yok. Ezberiniz bozulunca gidip abilerinizden ne yazalım diye emir aldığınızı bilmiyor muyuz sanıyorsunuz. Aynı kişilerin başka adlarla buraya yazı yazmak için geldiğiniğizi bilmeyecek kadar bizleri saf mı sanıyorsunuz? Bende 29 yıllık eğitimciyim. Kimsenin benim gibi bir düşüncesi olmayacağını başta yazdım ama konuya ortadan daldığın için hikaye anlatmaya devam ediyorsun. Daha senin öğündüğün iyi gelişmelirin, iyi gitmediğini savunduğun yönetici katıldığı bir tv programında itiraf etti. Sen neyin tartışmasını sürdürüyorsun ki? 2008 yılında göreceğiz senin pembe tablolarını. Türk-iş Başkanı ilk defa hükümet ve iş adamlarıyla anlaşarak asgari ücrete şerh koymuyor. Deveye sormuşlar neren eğri diye de, oda demiş ki nerem doru ki demiş. Siznki de o hesap. Eğri devenin düzlüğünü bize kanıtlamaya çalışıyorsun. Eğer sen eğitimciysen, vah bu ülkenin gençlerine diyorum. Hemde felsefe!!!!!:angry8:Alıntı: