Printable View
tesekkurler
Alıntı: zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tesekkurler Kaç dk. bekleyeceğiz usta açmıyor bende. :frown:
Sorunu hallettim 1.mesajda yazılanları tek tek uygulayın.:):)
Alıntı: HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sorunu hallettim 1.mesajda yazılanları tek tek uygulayın.:):) sunnylere tps yazılımı gecıkmesınde acaba mct paketını ekleme cabalarının etkısı varmıdır?
Alıntı: zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sunnylere tps yazılımı gecıkmesınde acaba mct paketını ekleme cabalarının etkısı varmıdır? Usta nerden nereye atladın? :D Bilemiyorum tps yazılımı çıkacak mı onu dahi bilmiyorum sanırım koreyi bekliyorlar. :)
full paket açıyor vede seri
Alıntı: f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. full paket açıyor vede seri Evet abi redlightlarıda açıyor. :wave:
Alıntı: HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Evet abi redlightlarıda açıyor. :wave: uğramıyon genç adam okullarda tatil
Alıntı: f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uğramıyon genç adam okullarda tatil Okullar açılınca artık. :) :)
1.mesaj güncellendi.