ben inanmıyorum oradaki ürünlerin çoğu kullaanılmayan ürünler
Printable View
ben inanmıyorum oradaki ürünlerin çoğu kullaanılmayan ürünler
daha öncede yalan idi şimdi aynen devam.
8 şubatta Aralık ayı sanayide büyüme endeksi yayınlandı beklenti +4,2 gelen -1,4 nasıl güvenirsin verilere.
inandırıcı değil saygılar
El insaf be arkadaş bunların boya fabrikasımı varda bu kadar gözü boyuyorlarda boya bitmiyor. demezlermi adama hiç birşey yapmasalar hırsızların elini devletin cebinden ceksinler bu memleket kendi kendini toparlar.eflasyonda hızla düşmekte öyle boşluklar kolay dolmuyor eski yaralar ancak iyileşiyor.
:nono: Kesinlikle hayır... Bunu her şekide kendime göre ispat ederim ama burası ne yeri ne zamanı? Her koyun kendi bacağından asılır misali hayat akıp geçiyor. Allah zorda olanların yardımcısı olsun...:praying:
kesinlikle inanmıyorum.
vallaha beyler ben hiç inanmıyorum bunlar enfilasyonu sokaktaki taşların fiyatına göremi hesaplıyorlar taşın fiyatı bile arttı asfalt yapmaya yarıyor galiba kemal unakıtan bu işi hiç bilmiyor keşke maliye bakanı apdülatif şener olsaydı bende akp ye oy verdim ama caydım daha vermem ama bu iş böyle gider DEVEYE DİKEN TÜRK MİLLETİNE EZEN yaranırmış inşallah hayırlı insanlar gelir
Merhaba arkadaşlar:Ben yabancı bir şirketin avrupa iş konseyi temsilcisiyim.
Bu ülkede yaşayan herkes bu sonuçların gerçek olmadıgını
kes biliyor.Ben sadece bu anketi açan üstad a şunu soruyorum devlet istatistik enstitüsü bu enflasyon artışını neleri baz alarak yaptıgını araştırıp buraya yazarsa o zaman işin ehemmiyeti ortaya çıkacaktır.Ben örnek olsun diye iki tanasini yazayım;
Çamaşır mandalı , tebeşir
gerisi ni siz artık anlayın,İnsanalrımız bilinçli olmadıgı sürece bu degerleri çok görecegiz.:tongue:
iyide yıllardır bu verileri die yapıyor yıllardır olumsuz veri çıkıyorken ne olduda veriler olumlu oldu yıllardır dogruyduda 5-6 senedir bu kurum verileri üfürmeyemi basladı.İnanırsınız inanmazsınız ama bu veriler kafaya göre olmuyor illaki dogruluk payı var bizim inanıp inanmamamız cokta önemli değil