ustam bende stream 7011dci 12.co.a5 var uyarmı bu yazılımlar şimdıden tesekrler
Printable View
ustam bende stream 7011dci 12.co.a5 var uyarmı bu yazılımlar şimdıden tesekrler
Yazılım günlük editlendigi icin kaldırım arkadaşlar.Deneme imkanım şimdi oldu sonuc olumsuz
saol ustam şuan bunlara yazılım yok yanı demı
eyvallah ustam ç.kaleden saygılar:wave:
Boşverin Bunları NExt Alın ***finize Bakınnn !!!!! VEEEE UsBli Aldınızmı Zaten İş Bitmiş Olur !!
Çok yanlışsınız daha dün sunny cihazlar el üstünde tutulurken şimdide böyle tutum takınmak olmaz aldığın cihazı devamlı kulanacaksın diye bir olayda yok gün geçtikce dahada alternatif cihazlar çıkıyor bunlara yönelmekde gerekir ben yaklaşık 5 cihazdan fazla oldu değiştim ama hepside iyi cihazlardı hiç birinide karalamadım sonuçda yazılım desteği olsa olmasa memnun kaldığım cihazlardı :45:
kardeş pişmanlıklarınızı anlıyorum netiniz varmı eğer varsa 1 dreambox yakışır size yoksa next 2000 sper yakışır size ben anlamam bu işi bu adamdan daha iyi kimse yapamaz erol yüksel beye sonsuz tşk ler
satarken sürekli yazılım desteği yazıyordu kutularda şimdi ne oldu en ucuz makineler bile açıyor uydudan gücelliyen makineler isim vermek doğru olurmu bilmem ama netron seol gibi cihazlar bile açıyor sunny cilerin yaptığı müşterisine büyük bir ayıptır