-
Hayır istemezdim tabiki bunun sebepleri çok ama çalışmak isteyenlere saygım sonsuz allah kimseyi işsiz aşsız bırakmasın çok zordur bilirim çok şükür şimdilik kendime ait bir işim var. Başarılı olan herkezin bir işi olmasını tabiki isterim kolay gelsin.:49:
-
evet isterim neden olmasın
-
norveçe gitmek isteyen arkadaşların dikatine başta çok soguk dayanılmaz soguk çünkü ben gitim adamı belinden su alırlar işte norveç budur işte benim güzel Türkiyem
-
-
arkadaslar iyi pazarlar norvece isci alimi nufusun yasli olmasindan ileri geliyor,avrupa nufusunun cogu zaten yasli siz yine siz olun once vataninizi secin.bullbulu altin kafese koymuslar yinede vatanim demis..
-
yaban ellerde huzursuz ve tok gezmektense ülkemde kalır aç gezerim daha iyi hem çalışana bu ülkede işte çoooook ekmekte çoooook yeterki azmedelim
-
ülkemi seviyorum başka ülkede de çalışmak istemem doğrusu
çalışana iş çok suyumu çıktı cennet vatanımızın düşüncem bu
-
walla beyler ben askerden geleli on sene oldu ve halen iş aramaktayım işe girdim adam sigortamı yaptı 20 gün dolmadan çıkarttı ve artık anladım ki türrkiyede çalışacak yer kalmamış başka ülkede mecburiyetten dolayı çalışırm burdada iş imkanı yapsınlar burdada çalışırım bizim memleketteki bütün fabrikalar kapatıldı ve şimdi bizim memlekette işsizler çoğaldı herkes işsiz kısacası
-
Norvec
Slm arkadaslar
bana kalirsa hic bir yere gitmeyin az kazanin ulkemizde kalin ileride pisman olacaginiz isi yapmayin evet belki norvecte iyi para kazanirsiniz iyi yasantiniz olur
amma her sey parayla olmuyor arkadaslar gider yerlesirsin norvece bir kac yil sonra cocuklarida alirsin yanina aradan 5 10 yil gectimi baslar uflamalar oflamalar ahlar vahlar faydasizdir artik memlekete izine gitmek bile problem olur insana o zaman cekersin deriiin bir ahh keske gelmeseydim diye ama nafile .iyi dusunun sonra pisman olmayin... ben 30 yildir hollandadayim ilk yillar iyi gelir insana pek neyin ne oldugunu anlamazsin ama soralari bikmaya baslarsin griyede denemezsin cunki donmek senin elinde degil artik o guzelim vatandan uzakta vatan hasretiyle yanar durursun ondan sonrasida maglum zaten ucagin arkasinda son yolculuk. valla karar sizin iyi dusunun.
yabanci ulkede calismayida oyle gulluk gulustanlik sanmayin.
benden vatandas tavsiyesi .
haydi sansiniz bol olsun:49:
-
çalışılır neden olmasın ülkemizdeki işşizlik malum vede ücretlerde malum,gitmek isteyenlere hayırlı olur inşallah.