hoşbulduk sayın üstatlar ve çok değerli uyducu meslektaş arkadaşlarım
Printable View
hoşbulduk sayın üstatlar ve çok değerli uyducu meslektaş arkadaşlarım
üstatlar dönüşüm yazılımını attıktan sonra diğer yazılımı küp 230 lamı atıcaz
Evet arkadaşım
bir sorum daha olucak dönüşüm yazılımını atmadan önce kuru kafa atyomuyuz vede dönüşüm yazımınıda 230 la atıyoz değilmi birde yazılımı attım sistem çalışıyo diye kimse yazmamış yazılımı atıpta kullanan arkasdaşlar belirtsinler lütfen çalışıyo veya çalışmıyo diye saygılar
ben kuru kafa attim cihaz goctu acaba nerde yanlis yaptim.
Arkadaşım profilinde kullandığın cihaz için kyoto yazıyor kyotoyamı kurukafa attın
kucer usta o eski cihazim simdiki sunny 9085 cı kaona cevirdim dedigin gibi son kaon yazilimini atamadim normalde bizim cihazlara kurukafa atilmiyo benim bildigim kadariyla ben burdaki kaon yazilimini yukleyemedim sizin yazinizi gorunce kuru kafayi atiyim dedim ama attiktan sonra cihaz goctu baska bi yazilimda almiyo simdi.tsklr.(kyotoya kuru kafa vs atilmiyo zaten ustam)
Arkadaşım cihazını kaona çevirdiysen kurukafa bl 2.19 attığında hiç bir sorun olmaması lazım
ustam ilgilendigin yardimlarin icin saol ama cihazin flashi gitti dediklerin dogrudur ben belki bi yerde yanlis yapmisimdir fazlada burayi isgal etmeyim kendi sorunum icin tekrar tesekkurler.