yaw bu nedir anlamadım...her Allah'ın günü yeni bi kampanya,yeni bi fiyatlandırma...yokmu bu telekomun stabil bi fiyat politikası,kampanya politikası...böyle şeyler yaparak ancak güven kaybederler....selametle
Printable View
yaw bu nedir anlamadım...her Allah'ın günü yeni bi kampanya,yeni bi fiyatlandırma...yokmu bu telekomun stabil bi fiyat politikası,kampanya politikası...böyle şeyler yaparak ancak güven kaybederler....selametle
Ben bunların yaptıklarının hiçbirine inanmıyorum sonunda olan bizlere oluyor altatmaca bence
Arkadaşlar bir ülke elindeki (altın yumurtlayan tavuk) telekom tekel petrol ofisi demirçelik gibi işletmeleri ABD Yunanistan İsrail Suriye(Ermeni...) gibi türkiyeye nekadar dost olduğu malum ülkelere satarsa daha başımıza neler geleceğini inanın kestirmemiz bile zor. Tüketici koruma kurumu telefondaki sabit ücreti kaldırıyor telekomun umrunda bile değil uygulamıyor güvendiği bir yer olduğu kesin acaba satarken hangi güvenceler ne karşolığı verildi ilerde bunlar tek tek çıkacak inanın bu iyi halimiz.
bence bu indirim bizlerden bazılarına yapılyor.bu indirm şu anda yenilere yapılyor.bence herkese yapıldığı gibi ilk önce 18.99 sonra 3 ydan sonra 56 ytl ödeme ihtimali var.ben şu anda 29 ytl yerine 24 ytl ödüyorum.1.0 mb 2 yıllıklarada indirim vuruyor ona göre.
hep aynı şeyler.bizler şikayet etmekten,onlarda bizleri görmezlikten gelmekten bıkmadılar.
toplum olarak hareket etmedikten sonrada birkaç bin kişinin yazıp çizmeside hiç işe yaramaz.
anlayacağınız:şu an için havanda su dövüyoruz.
sağlıcakla kalın.
kampanya hava cıva kaçak olan kullanıcıları kayıt altına alma bence kimse kanmasın
bunlar ölü soyucu...
Malesef SaĞilacak İnek Varken Neden Yapsinlar Kİ Hala Mİlletten Çaldiklari Sabİt Ücretlerİde Vermedİlerkİne Mahkemeyİ Kaybetmelerİne KarŞi
ben önceki kampanyadan almıştım 3-4 ay 15 ytl ödedim. 2008 den sonra şimdi 32 ytl her ay ödüyorum modem verdiler ama sonra kat kat çıkarıyolar. hikaye bunlar
TTnet malesef burda yani ülkemizde tekeldir. Smile ve Super adsl denen özel kurumlarda TTnet altyapısı üzerinden hizmet vermektedir. bu yuzden iptal etsek bile onlar kazanması gerektigi kadarını kazanmaya devam edecekler.Alıntı:
Geçende ev taşıdım ve sadece 750 metre mesafe için gene yeni abone kadar yani 29 ytl nakil ücreti alan bir kurumdan daha ne bekliyorsunuz. Üstelik dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini kullanıyoruz. Bu kampanyaya gelince. Bizler abone olduğumuzda da vardı bu modem hediyesi olayı... OLMAZ OLSUN sadece o modemi alacagız diye 24 aya imza attık. bizede 2 ay ücretsiz verilmişti. Ttnet tamam her yönden kötü ama Sonuçta bir ürün satıyor. ve yeni alıcılar için promosyon yapması doğaldır. Bu tıpkı bir banka yada marketin yaptıklarına benzer. önemli olan bence yeni aboneleri tuzağa (24 aylık tuzak) çekmeye uğraşılması değildir. önemli olan ne zaman kalkıpta ayaklanacağız bu pahalı internet ücreti için. şahsen ben promosyon deil kalıcılık istiyorum. sınırsız internet 25 tl olması lazım. çünkü zaten birde evtelefonu ücreti ödeniyor. Bu yüzden bence bu promosyonlarla kurulan yeni aboneleri çekmek amaçlı tezgahları değilde bu gibi indirim konularını düşünmeli ve eylemler yapmalıyız. malesef tekeller. malesef bizler kurbanız. malesef biz ödeyeceğiz onlar yiyecek. ve malesef paramız yurtdışına gidecek.
Saygılarımla
ya hikaye bence kampanya onların hedefi yeni aboneler kazanmak BUNUDA BÖYLE 3 AYLIK FALAN KAMPANYALARLA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR AYRICA ADSL SİSTEMİ KABLO NET GİBİ DEGİL YOGUNLUK OLUNCA BAGLANTI HIZI DÜŞÜYOR. KAMPANYADA ESKİ ABONELERİ KAPSAMIYOR AMAÇ BELLİ YENİ KURBANLAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.