bende sorun yok reset atın isterseniz yazılımdan sonra.
Printable View
Next Ye2000fta Usb Yazilimi Bulamadim Nail Yuklerim
selam ben aksaraydan bende next ye 2000 cıs süper plus usb li usbeden atabilirmiyim var bu yazılımı atabilirmiyim ns ye 2000 cıs süper plus var onu atabilirmiyim
Arkadaşım cihazın next 2000 cıs süper plus USB girişli ise USB'den yazılım atabilirsin.Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.Yazdıklarını önce bir okusaydın.
adı üsütünde arkadaşlar......
:45: İyiye Degil En İyiye Sahip Olmak İçin:45:
Öncelikle yazılımı hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Konu ile ilgili birkaç sorum olacaktı;
1) Next 2000 YE CX-Super Plus Usb'li cihazım var. Bu cihaza ait yazılım var mı? Varsa hangisi?
2) Yazılımı USB'den atabilir miyim? Bir sorun oluşur mu? USB'den yüklenebiliyorsa hangi adımları takip edip uygulamam gerekiyor?
3) Cihazımda 05.02.2008 tarihli yazılım yüklü. Bilindiği gibi 05.02.2008 yazılımı ile TPS-Multivision paketi AUTO. Yeni yazilimi yüklediğim zaman yine TPS paketi AUTO olacak mı?
4) Yazılımı yüklediğim zaman kanal listesi silinir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
1.ci sayfanın en altındakı yazılımı at.usb den yukleyebılırsın.bende kanallar gitmedi
usb yı bıl. tak programı icine at.sonra usb yi cihaza tak biraz bekle güncellensınmı dıyecek evet de o kadar.cihaz kapanıp acılacak
allahrazı olsun emeğin için saol