-
-
3 hattı operatörü ne yapıcam tek numara yeter hangisi cazip olursa ona geçerim numaramla beraber
-
mühim olan hattın her yerde çekmesi ucuz diye başka operatöre geçmişsin en lazım olduğu yerde bakıyorsun şebeke yok.benim başıma geldi ben ambulans şoförüyüm arabam arıza yaptı hastada var telefona sarıldım şebeke yok neyse ki bir araç durdurdum o kişilerin telefonuyla yardım istedim.dönüşümde de hemen operatörü değiştirdim.halada o operatörün her yerde çekmediğini biliyorum zira şehirler arası hasta taşıyorum yanımdaki kişilerin tlfonu o operatörden olduğu için görüyorum.ama şehir merkezlerinde böyle bir durum olmuyor.
-
ben evet dedim ama bi seçenek eksik oda eski kalıp yeni hat alrak ikisini birden kullanarak....
-
bence evet en pahalı haberleşmeyi bizler yapıyoruz. hiç değilse rekabet ortamı kızışır bu sayede.
-
taşıma olayı isteğe vede operatörün kampanyasına göre değişiklik göösterir ama taşımanın bi sakıncası yok aksine iletişimin rekabet ortamına olanak sağlaması açısından bir devrim bence
-
taşımam .ama aynı numaramı verirlerse diğer operatör lerden almak isterim.bulunsun lazım olur.
-
Daha fazla ve ucuz olanak sunan operatöre geçerim
-
hangisi hesaplı olursa ona geçerim
-
evet taşırım bazı ülkelerde dakkada 1kontür atıyor türkiyede ise alo demenle 3 kontür atıyor hesaplı hatolursa niye olmasın taşırım tabi.. türkiyede milleti sömürüyorlar ben de yapancı ülkelerin hatları var onlar daha hesaplı onları kullanıyorum...tavsiye ederim...türkiyedeki hatları kullanırsan kazıklanırsın.....saygılarımla......:clap2:: :clap2::