selam arkadaşlar. ben karacahil sayılırım.. yazılımı neden atıyoruz? ben yanlış birşeyler yapıp aleti mahfedersem toparlayabilir miyim tekrar? mail atabilirmisiniz? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
hocam 30.06.08 yazılımını yükledim boot yazdı ve makina öylece kaldı.açılmıyorda ne yapmam gerek bana yardım ederseniz sevinirim.
bu 30.06.2008 yazılımları poolsatı halen cözüyormu ustalar? polsat auto yapılamıyor. ben yükleme yaptım. emu da aktif. ama polsat bir türlü açılmadı. ne yapmam lazım. next 2000 fta usb.
Yazılım polsatları auto yapıyor zone europa kanalının üzerinde bekle
2 saat önce 30 haziran yazılımını yükledim. softcam attım. yeşil tuşa basıp tps auto güncellemeye ok. deyip tuşluyorum. güncelleme yapıldı diyor. polsat spor üzerinde olduğum halde 1 saate yakın bekledim açılmadı.zone 'ye geçtim yine açmadı. acaba yanlış birşeymi yapıyorum.
ok. arkadaşlar. animal planet üzerinde hiçbiryere tuşlamadan bekliyoruz. ve açılıyor. teşekk.
merhaba,
yeni yazilimi super plus cx usbli modele flash diskle yukledim. Sorunsuz acildi. Daha sonra ayni islemi tekrarladigimda recevier'in ekranda "SAVE" yazisi kaldi oylece bekledi. Bende recevier'in arkasindaki switch den actim kapadim. Ama "boot" yazisindan sonra "0" da durup bekliyor. Ekrana hiçbirşey gelmiyor. Bu sorunu kablosuz yine usb uzerinden cozebilirmiyim? Tesekkürler.