bana göre evet zaten yayinladiklarinin hepsi avrupa kanali zaten biz salyangoz reklamlarini
izlemekten biktik ama onlarda haklilar bu kadar para bu kadar kebab
Printable View
bana göre evet zaten yayinladiklarinin hepsi avrupa kanali zaten biz salyangoz reklamlarini
izlemekten biktik ama onlarda haklilar bu kadar para bu kadar kebab
birkere cihazları çok kalitesiz sürekli kilitlenip duruyor sonra bu digi puan para meselesi çıktı ortaya BEN ELEKTRONİKCİYİM HİÇ KİMSEYE ÖNERMEDİM BANA SORANLARADA ARTILARINI DAHA ÇOKTA EKSİLERİNİ SÖYLEDİM KARARI KENDİLERİNE BIRAKTIM BİRKAÇ KURUŞ KAR yapacağız diye allayıp pullayıp milleti kandırdılar.
BALIK HAFIZASI GİBİ ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ NEDENSE YADA UNUTTURULUYORUZ VE SONUÇ ORTADA HALKIN SIRTINDAN SERVETİNE SERVET KATIYOR BAZILARI
bakın ortaya 2 şık ve 2 kesim çıkıyor.
1 kandırdı diyenler 1 kandırmadı diyenler
1 kananlar 1 de kanmayanlar.
ben kanmadım. siz hangi kısma giriyorsunuz?:49:
kim ne yazdı kim ne söyledi okumadım bilmiyorum ama bir gerçek var oda şu
adamlar kimseyi kandırmadı bilenler bilir D-SMART bayisiyim velakin bu güne
kadar kimseye önermedim buna rağmen talep çok yoğun gelen giden d-smart
soruyor.bir diğer şey herşeyi sözleşmede yazmış adamlar tahhüt etiklleri kanalları
veriyorlar ekstradan gelen kanallara kontür sistemiyle izletmelerinden tabi birşey
olamaz adam bunu yapmasa nasıl yayın sürdürecek imkansız.vesselem...
Aydın Doğan'ın diğer tüm işleri gibi bi şişirmeydi.Bire bin kattılar.Az daha konuşsalar herkese bedava tv kanalı açacaz diyecekler:d
Cihaz satış politikasıda ayrı dert kimi yerde hatta sitemizde bile reklamı var 249 ytl kimi yerde 269 ytl kimi yerde 300 ytl kimi yerde 320 ytl nasıl oluyor anlamadım.
kardeşim dicitürk te d smart da hepside hap yap para kap peşinde .bu vatandaş niye kendini bukadar reklamlara kaptırıyor bilmiyorum .ya aptallığımızdan yada birilerini ,reklkamlar sayesinde zengin etmek için TÜRKSAT 1 CE Uydusunda her türlü yayın var .vatandaş UYAN .NEKADAR REKLAM VARSA ONUN PARASINI SEN ÖDÜYORSUN BİRİLERİ DE SAYENDE ZENGİN OLUYOR.sen hala reklamı çok yapılanın peşindesin. UYANIN !!!!!!!!!!!.
biraz göz gezdirdim şimdi yazılanlara ve...
kullananda kullanmayanda bilen de bilmeyen de görüş belirtmiş. peki alanlar hanginiz
sözleşmellerindeki tahhütnameyi okudu hiç kimse o halde neye göre kandırdı
veya kandırmadı deniliyor anlayamadım doğrusu..
malesefçi evet ,hükümetinde d smartın sahhibi olan aydın doğanın borcunun yarısını silmesini esefle kınıyorum...uzanları haklı olarak mahfettiler ama iki yüzlülük yapıp doğan grubuna ayrıcalık yaptılar esefle kınıyorum.