benim fikrim buzamanda kimse kimseye bedava para vermez ben pek inanmıyorum yani..yinede teşekürler..
Printable View
benim fikrim buzamanda kimse kimseye bedava para vermez ben pek inanmıyorum yani..yinede teşekürler..
süleyman 09 kimse kimseye çıkarı için birşey vermiyor sadece bilgisini paylaşıyor ,abuk sabuk şeyler yazmayın!!!!!!!!,deneyin görün burda paylaşım yapanlar teyareden sıkmıyor,denenmiş vede uygulanmış olan şeyleri paylaşıyor,sen denersin yada denemessin,o sana kalmış ,ama kimseye akıl vermek sana düşmez, bu formdakilerin hepsi aklı başında insanlar isteyen uygular istemeyn uygulamaz...
edit gacvokem
süleyman 09 kimse kimseye çıkarı için birşey vermiyor sadece bilgisini paylaşıyor ,abuk sabuk şeyler yazmayın!!!!!!!!,deneyin görün burda paylaşım yapanlar teyareden sıkmıyor,denenmiş vede uygulanmış olan şeyleri paylaşıyor,sen denersin yada denemessin,o sana kalmış ,ama kimseye akıl vermek sana düşmez, bu formdakilerin hepsi aklı başında insanlar isteyen uygular istemeyn uygulamaz...:bangin:
edit gacvokem
sonuc ne oldu hocam _?
aldin mi parayi _?
5000 eroyu biriktirmekte sürer 5yıl hadi diyelimki bazı arkadaşların çevresi geniş üye kazandırdı kazandıramayan pek mantıklı gelmedi bana yapan arkadaşları bol kazaçlardilerim
insanları boş şeyleri yonlendirmeyin boş şeylerle zaman öldürmeyelim dogrular herzaman biraz acıdır
Arkadaşlar herkes fikrini açık açık ifade eder, elbette kendine güvenen her türlü riski göze alarak istediği yere üye olabilir. Ben de bu forumda verilen "izleyen kazaniyor.com" site adresine üye oldum. Şu ana kadar kumbaramda 27,00 TL oldu. iyi güzelde ilk günlerde 120 R puan kazanırken reklamlar bir bir azaldı. Şimdi sadece günde 4X8=32 R puanla idare ediyorum. İnşaallah reklam verenler çoğalırda bizim de R-puanlarımız çoğalır.
oldsman hocam peki burdaki kazandigimiz paralar ile rapidshare premium account nasil aliyoruz_? bu konuda yardimci olurmusun_?
Alıntı:
Paraları PAYPAL aktarım yaptıysanız harcaması kolay
PAYPAL kullanan tüm alışveriş sitelerinde harcanabilir
Rapid sitesinde satın alma sayfasında kaç aylık alacaksanız
o linke tıklıyorsunuz oda sizi PAYPAL yönlendiriyor.Burada
gerekli alanları daha önceden doldurduğunuz için sadece
(pay)satın alıyorsunuz
:ranger:
bende onu soruyorum hocam paralari paypala aktarmayi bilmiyorum nasil aktarim yapacagaim_?