kandırmaca felan yok 150 lik oset çanakla bu yayınları bende aldım,yanlız t.satta ki sinyal seviyesi az olan kanllarda kırılmalar oluyo.t.sat biraz sağlıksız oluyo..resim alttadır...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
paylaşim için sağol
mehmet arkadaşın dediği gibi diseqc motor varken... 85 cm next çanak+goldmaster diseqc motor+next 2000cıs plus= 17 uydu, binlerce FTA kanal. 53 derece doğudan 8 derece batıya kadar...
üstad bu gerçekmi eğer gerçek diyelim bu çanagın merkezi hangi uyduya göre ayarlanıcak
Dreamlike eğer mesajını bana hitaben yazdıysan evet gerçek. ben ankaradayım merkez uydum 33 derece Eurobird.
bencede güzel çalışmlar bende kendi yaptığım aparatçıklarla astra-hotbird-sirius-thor/intsat gibi uyduları 90 cm lik antente izliyorum ve çevremde başka arkadaşlarımada yaptıklarım var..
ayrıca türksatında dahil olduğu büyük bir antenle çalışma yapmak bende isterim fakat ben bundan 6 yıl evvel türksatı çatının arka tarafına kirmeitlerden gecrek kurdum çünkü benim evim hem türksat hem hotbird tarflarını yan yana yada aynı uydu üzerinde görmesi pekte mümkün değil fakat iki tarafta ayrı ayrı olunca oldukça müsait durumda ve türksat uydusunun bulunduğu antenin bir defa kablosunu yenilemek için elimi sürdüm o kadar yanlız ama hizmetinden ödün vermeden yerinde sapasağlam duruyor binaenaleyh öyle bir çalışma zaten mevcut şartlarda benim için gereksiz..
bu ve buna benzer arkadaşların çalışmalarını zevkle takip ediyor ve herkese kolaylıklar diliyorum...sulh&saygı
Valla helal olsun çok güzel olmuş
azmin elinden bişey kurtulmaz tebrikler
sayın ustalar.bende böylebirsisteme geçmek istiyorum.cihazım dm 500s.diseqc motor arızalanınca böyle bir yol iyi gibi geldi elimde fazla lnbde var,onları degerlendirmiş olurum.benim söylemek istediğim şu yaklaşık 8 uydu seyrediyordum.1/8 diseqc kullanırsam dm500 e nasıl tanıtacağım.bu konuda bilgilerinizi rica edeceğim.selamlar.