Dedeye rağmen fener kazanır :D
Printable View
Dedeye rağmen fener kazanır :D
Mutlaka GALATASARAY:mad2:
selam gönlüm gs dan yana ama büyükler dökülüyor.
eger fener bu aksam arsenalı gecerse gs yide bu moralle yener dıyorum.
Elbette gönlümüzden gecen KANARYA´nin kazanmasi, ama oynadiklari futbol ortada. Büyük ihtimalle gs alir.
fenere karşı herzaman bir şansızlığımız vardı en iyi zamanımızda bile en kötü fener eyeniliyorduk ama bu şansızlığı geçen sene kupa maçları ve son lig maçlarında kırdığımıza inanıyorum .fener şuan çok kötü durumda aragonez gitmedende düzelmeyecek gibi.Bizim için son maçlar kötü oynasakta eğer inanırsak galibiyete örnek olimpiyakos maçındaki oyun mücadele ve baskı kurarsak ben kadıköyde feneri yeneceğimize inanıyorum inşallahta yenecez saygılar...
herkez cim bom favori diyor bu maçın favorisi istemesemde fenerbahçedir birde dede denen argonis ten bahsediliyor galatasarayın hocası skipbe aragonisten daha kötü bir hocadır inşallah yeneriz ama zorrrr :praying:
G A L A T A S A R A Y Tabiki (2/1) yenicez
Galatasaray....
volkan -gokhan,edu,lugano,carlos-davıd,deniz,selcuk,vederson,semih-guiza fener bu onbırle cıkar ve korkmadan galatasarayın uzerıne baskı uygularsa yuzde 99 kazanır.yeterkı futbolcular sırtlarındakı formanın ne anlama geldıgını yenıden hatırlasın