teşekkürler dostum
Printable View
ben bunların türklüğünden şüphe duyarım kendi ülkesine ekmek yediği yere ihanet edilmez biz atalarımızdan böyle duyduk eğer bunlar aydınlarsa vay ülkemin haline vayki vay
En iyisi bence o zaman da iskenceye maruz kalan Türk evlatlarina analarina babalarina o ermeniler ne iskence yaptiysa.Aydin gecinen bu vatan hainlerine aynisini uygulamak lazim.Belki gercegi ögrenirler.
onlar bizden özür dilesin bizlerden biz davamızda haklı olmamamıza rağmen kendimizi anlatamıyoruz yada bi zaaf bu yada türkün türkten başka dostu yoktur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....yalovadan sevgilerle:wave:
bunlar aydın diye geçinip türkiyemizi karanlığa gömmek isteyen bir kaç çapulcudan başkası değil.
o tarihten özür diliyorum ama ermeni adilerin hepsi öldürülmediği için sağ kalanlar basa bela müslümanları katlediyorlar lanet olsun ermenierden özür dileyenlere
akıllı olalım.özür dileyenlerin türk olduğunu mu sanıyorsunuz.Türk bayrağı altında yaşayan ve 3-5 tane b...sı olan kişiler.NE MUTLU TÜRK,ÜM DİYENE.
Özürcüleri, gözlerinin iki tarafına taktıkları at gözlükleri dolayısıyla ayıplıyor ve protesto ediyorum.
(Erivan vaktiyle bir Türk İslâm şehriydi. Orada Türklük ve Müslümanlık yok edildi. Özürcüler bu konuda ne derler acaba?)
bu aydın denilen kişiler kendilerine güveniyorsa gitsin ermenistanda siz TÜRK lerden özür dileyin desinler bunlar yüce milletimizi sahipsizmi sanıyorlar [köpekler dahi sahibine ihanet etmez]
Bu ülkede yaşayan herkes Türk olmak zorundamı?? İşte ozamanda böyle söylendi ve soykırım yapıldı!!! Nezamanki bu topraklarda bu bayrak bu vatan içerisinde yaşayanların hepsinin Türk olmak zorunda olmadığını anlarsanız o zaman bu ülke feraha kavuşur...