Alıntı:
arkadaşım zaten şr.u an piyasada super plus usb modeller var. ota yazılımında şu an twın özelliği yok. harıcı aparat ile yapılabilir ama yazılım beklenıyo
Printable View
bu yazılım next2000 cx super plus usb sizde geçerli mi? saygılar
Benimkide usbsiz next 2000 cx superplus aldığıma alacağıma pişmanım berbat bir cihaz açılışta bile zor açılıyo bazen fişini çıkarıp takmak zorunda kalıyorum; hemen usbli modelini çıkarıp usb siz modelini alanları enayi yerine koydular.Ayrıca içindeki çipde değişik olduğu için emuda çıkartmıyorlar en son yazılım 2008 nisanda çıktı.Ben next ilkdefa 2000 leri çıkarttığında almıştım; Yüksel elektronik'ten o cihazlar süperdi 5-6 sene kullandım, şimdi ise büyüdüler ve müşterilerini, kendilerini buralara taşıyan insanları beğenmiyorlar, aşağılıyorlar. Kaldı ki bulunduğum şehire ilkdefa ben getirttim istanbul'dan ve benim sayemde bir sürü next cihaz satıldı o günlerde sürekli destek oluyorlardı; şimdi ise nazlanarak ve de şikayetlenerek iş yapıyorlar emu su kuvvetli olmasa idi bu cihaz bu günlere gelirmiydi bu firma bu kadar büyürmüydü aceba, kaldı ki bu cihazdan çok daha iyileri emu yüzünden bu piyasada tutunamadı.En kısa zamanda satıp bir daha next marka almayacağı. Çok kızgınım.
ben cihazı aldıgımda menu bölümde cey bölümü vardı şimdi ceybölümü yok ceyli yazılımı nerden bulabilirm eger elinizde varsa bana yardımcı olurmusunuz... bazı kanalların ceyini giremiyorum...yazılımı olmadığı için
merci beaucoup
uzun lafin kisa si.avunuyoruz vel hasil.Yinede tesekkürler.:
uydudan güncelleme yaptım ve yeni verisyonla uydudan güncelleme menusu kayboldu ve son yazılımı atmaya çalıştım ve recieveren ekranında garip harfler çıktı ve güncelleme yapmadı recieverem next 2000 cx super plus usbli olan
arkadaşlar lütfen yardım cihazımda uydudan güncelleme bölümü kalktı ve yeni verisyonu atarken cihaz kiliteniyor cihazınız bootlanacaktır yazıyor sonra kapanıyor açılmıyor. ekranda r;rr gibi harfler çıkıyor
evinizde pc varsa bir defaya mahsus cihaza RS232 aracılığıyla boot modunaAlıntı:
yazılımı atınız sora reset atın cihazınıza.daha sora menü girişler bölümünde
kırmızı yanı kayıt tuşuna basın gelen pencerede 1234 yazıp cas bölümüne
gelin oraya girip kapalı olan her şeyi açıp kaydedin.ok dir
boot modunda yazılım atma link resimli anlatımı bakınız.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.