-
Herkeze selam.En iyi GSM operatörü şu anda kullandığın gsm operatörüdür.Çünkü numaran tanıdıklarında iş yaptığın yerlerde sevdiklerinde yani olması gereken yerlede vardır ve gerektiğinde sağlıklı bir şekilde haberleşirsiniz.Telefon haberleşme aracıdır oyuncak değildir gerektiğinde kullanılır ve sapıklık yapmak için kullanılmaz.Ülkemizdeki gsm şirketleri kalite ve hizmet bakımından hepsi iyidir vee birbirleriyle yarışmaktadır.Suç bizdedir telefon kullanmayı bilmiyoruz kardeşim sen bana 5000 mesaj hakkı veya kontör versen neolur nereye kullanacaksın kimi arayacaksın önce telefon kullanmayı öğrenelim.
-
kesinlikle turkcell... 8 yıldır türkcell kullanıyorum ve memnunum. 2 gün önce avea numarası aramak için kardeşimden avea hatlı telefonunu istedim, istemez olaydım.ses çok cızırtılı ve kesik kesik geliyor pişman oldum istediğime. tekrar turkcell den aradım.
-
turcell kullanıyorum ama hep pahalı en pahalı
-
,şu anda benm için en faydalı turkcell,nedeni turkcell in alt yapısı güçlü,yani çok hızlı nete bağlanabilir ve sörf yapabilirsiniz
-
ben yıllardır türkcell kullanıyorum ama avea ucuz bizim operatör içinde bişeyler yapları gerekiyor yoksa ?
-
-
Ne olursa olsun avea müşeriden çok kendi çıkarını düşünüyor. Bende bir avea hattı vardı yurtdışına açtırayım dedim. İlgili yerlere müracaat ettim Tamam 50 kontur gider dediler.Tamam dedim. 50 kontör kesildi. müşteri hizmetlerinden tamam açıldı dendi.Bende kızıma verdim telefonu tamam kızım açıldı dedim. Kızım dış ül***e gittiğinde ise açılmadığını öğrendim.Baya telaş ettim.İyi ki daha önceden gideceği yerin tel.numarasını almıştım.orayı aradım. Görüştüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise açılacak vb. mazeretler buldular.En sonunda görevlilerden bir tanesi fazla kazançları olmadığı için açılmayabileceğini ağzından kaçırdı. Bende tel. şirketini değiştirdim.Aynı gün uluslararası dolaşıma açıldı. Gerisine siz karar verin.
-
ya ben vodafon kullanıyorum ama en çok avea çok methediliyor diye ben anketten ariayı tıkladım meğerki değilmiş yaw hayret bişi valla
-
turkcelin üstüne yok. bana yılda 6 gün sınırsız veriyor,6300 kampanyasından 1000 dk verdi haftada 2 gün bedavası vardı,yine başlayacakmış.verdiği mesajlar da cabası.ayrıca heryerden çekiyor.
-
Türksel kulanıyorum hiç memnun değilim herşeyin başı pahallı yüklediğiniz kontürü 3 ayda bitirmeniz mecburiyeti ayrı bir problem ama ne yapacaksın öyle böyle götürüyoruz selamlar.............