Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bu msj senin tarafindan mi yazildi...baskasimi yazdi.allah'a sukur okuma yazmam var birkac dilde
Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bu msj senin tarafindan mi yazildi...baskasimi yazdi.allah'a sukur okuma yazmam var birkac dilde
tesekkurler
--------------------------------------------------------------------------------
TOPFIELD menülü GOLDMASTER 4000-9000 SERİSİ yazılımları supersatforumda.Diğer serilerde eklenmiştir...Zaten ilk dememizin nedeni info bilgisine bakarsanız supersatforum aracılıgı ile yapıldıgını görürsunuz::.
demişşiniz de ben bu yazılımları bir kaç gün önce 9 bin serisi için zaten indirmiştim başka bi siteden nasıl oluyorda ilk burda oluyor indirdiğim dosyaların tarihleri de aynı
İyide info bilgisine baktınızmı buradan alıp başka yerlerde yayınlanmama gibi özgürlük kısıtlamasımı var zaten 9400 vcı için konu başlangıc tarihine bakın lütfen ondan sonra yazılım yukleyip yuklemezsiniz.sanki varya 2-3 birlik etmişsiniz yşu söyle bu böyle ne ya bu sizlere hizmet etmek sucmu yazılımları yapınca paramı veriyorlar bizlere hayır bıktım bu tur davranış sergileyen insanlardan.yuklemezsiniz olur biter bu yazılımlar ilkdefa bu sitede cıktı 10 gundur ses soluk yoktu şimdi diger seriler çıkınca mı oldu herkes nerede oldugunu bilecek yoksa bu paylaşım devam etmez bilginize sunulurAlıntı:
yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım son kez söyluyorum yukle diyen yok sana ala ala hayret bir şey ya:angry8: :angry8:Alıntı:
stigmata Nickli Üyeden Alıntı
bırak serkan polemiklere girme bizde ne ilkler verildi bilenler bilir
Bu sekil davranışlar sergileyen emege saygıyı bilmeyen insanlar yüzünden birdaha paylaşım yapmak istemiyorum.Yeter artık ne yapsak yaranamaz olduk ya .Hayret bir şeyAlıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
absat demişsiniz ab sat paketi full acılıyomu bu yazılımla
Hayır Full degilAlıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım at dene gör sende bilgi vermiş olursun bir faydan olur değilmi?Alıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı