trabzon o maçı alsın lider bile bitirebilir benim hala en şanslı gördüğüm şampiyon adayım trabzonspor bunu sivas a yenildiği gün bile düşünüyordum bakalım sonu ne olacak...sulh&saygı
Printable View
trabzon o maçı alsın lider bile bitirebilir benim hala en şanslı gördüğüm şampiyon adayım trabzonspor bunu sivas a yenildiği gün bile düşünüyordum bakalım sonu ne olacak...sulh&saygı
beşiktaş şampiyonlıkta bir engeli daha aştı ama kupayı fener,den alırsak şampiyon isterse sivas olsun ama anadolu aslanları ne yazıkki puan kaybetmeye devam ediyor inanın bir beşiktaşlı olarak üzüldüm bu sivaslı yiğit insanların bileğinin hakkıyla buralara gelmesi türk futbolu için bir gururdur 16,sında fenerle görülecek bir hesabımız var
KARGALAR SÜRÜ İLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu hakeme diyecek birşeyim kalmadı 2 tane net penaltı verilmedi beraberlik golunüde avantaja çevirmedi serbets vuruş kullandırdı bu da şikenin bi baprçası abi ya SİVAS'I şampiyon yapmayacaklar zamanında mecnun başkanda söylemişti bu lafı
yalnış yorum diye düşünüyorum sevgili @xxman.çıkıp herkesi yeneceksin
önüne ne çıkarsa tff tarihinde bir daha bu fırsat eline geçermi dimi ya:frown:
sivas beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor şunun şurasında tarih yazmana ramak kalmışken çıkıp oynasın be kardeşim
ayıp yahu geçen hafta antep bu akşam büyükşehir pes doğrusu...
dostum inan bu maç bizim için şampiyonluktan önemli feneri bu sene eli boş kupasız gönderelim şampiyon olmasakta olur ( futbol para ile değil yüreğiyle oynayanların kazanması doğru olur)
NOT: fener futbolu para için oynayanlardan :sunglasses2: :8[1]:
valla usttekıler puan kaybetmeye devam ederse galatasaray bıle sampıyonluk potasına gırebılır.