-
-
-
-
G.Saray'a yanlış yapmadım
Okan Buruk, ne olursa olsun Galatasaraylı olarak kalacağını söyledi. Galatasaray'a asla yanlış yapmadığını belirten Okan, yönetimin kendisiyle anlaşmadığı için İnter'e gittiğini ileri sürerken, "İtalya'da kulübümü çok iyi temsil ettim" dedi.
-
Sanctis evinde
Udinese'den ayrıldıktan sonra Sevilla'nın yolunu tutan ve geçen sezon da Galatasaray'da oynayan De Sanctis ülkesine döndü. Serie A takımlarından Napoli ile anlaşan başarılı İtalyan kaleci, önümüzdeki sezon Çizme'de forma giyecek. De Sanctis Galatasaray'da 31 maça çıkmıştı.
-
-
Hunte ve Heitinga gelmez
Rijkaard'dan Huntelaar ile Heitinga itirafı... Sportweek adlı dergiye konuşan Aslan'ın hocası, "Huntelaar ile Heitinga bizi seçsinler isterdim. Ama olabilecek bir şey değil. Real ile Atletico bu çocuklar için çok para ödedi. G.Saray'a gelmeleri imkansız" dedi.
-
Salgado yedekte
Menajerlerin Galatasaray'a teklif ettiği Real Madrid'li Michel Salgado'ya yönetimin şimdilik soğuk baktığı öğrenildi. İspanyol oyuncuya, yaşının 34'e dayanması nedeniyle temkinli yaklaşıldığı belirtilirken, diğer alternatiflerin olmaması halinde gündeme alınabileceği bildirildi. Sağ bekte görev yapan Salgado, geçen sezon La Liga'da 9 maçta şans bulabildi.
-
Coloccini geliyor !..
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.
Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.
-
merhabalar galatasarayın hazırlık maçlarını hangi yabancı kanal veriyor bilen varmı arkadaşlar