Alıntı:
çok güzel kabul ettin dağdakiler sizn hakkınız koruyo öldürerek bn artk hic bişey söylemiyorum yediğin tabağa pislemek bu olsa gerek ...
Printable View
sen lafı nerenle anlarsın three....Alıntı:
yaşın kaç arkadaşım...
bu kadar yazdıklarımdan bu sonucu çıkarmak için çok uğraştın mı...
hadi iyisin benden bi aferin aldın...tak bonuna...:))
hadi yat artık akşam olduu...
cevap isteyen erdal kardeş sen sorulan hangi soruya cevap verdin de cevap istiyorsun sonra kürt kürt kürt sana vaadleri büyük galiba demokrasi için hak ve adalet için kuzey ırak yolçuluklarını sordum cevaplamadın kendi insanları arasında rahat edemediler tekrar türkiyeyi tercih etmelerinin sebepini cevaplasana sormayı bilen cevaplamayı hala hala bilir ama defalarca sorduklarıma cevap alamadım engin deneyiminden bizde faydalanalım
uyuyanlara krem erman toroğlundan sakın uyuyayım deme erdal başkalarını uyutmaya da çalışma
bn sana kendimi tanıtaym 21 yaşında üniversite okuyan (siyasal) bi TÜRKÜMAlıntı:
SNN aferimin senin zayıflığındır beni hic bi şekilde onore edemez kaldı ki seninle tartıştığım için buda bnm ayıbımdır ya neyse :
snn demek istediğini bn çok iyi anladım ... bn mhpsini bilmem atatürk yanlısı bi insanım milliyetcik kavramım mustafa kemalin milliyetciliğidir... ya sev ye terket doğru bi kavramdır demokratik bi ülkede demokrasi istemek kendisini aciz göstermek hainlikdir kal dı ki bu kürt polis olabilir,öğretmen olabilir,başbakan dahil bu ülkede belli sınırlar içinde hürdür...(yani benden farkı yok.....)
dtp ve akp vatan hainidir...bnm gözümde kimseyi ilgilendirmez...
bn bi kürt olsam şu durumda utanırdm senin gibi sırıtmazdm bu ülke cennet bi ülke bilenine sahip çıkanına acılım ne bilmiyoruz sadece fikir yürütüyoruz ben mustafa kemalin çizdiği misakı milli sınırlarını düşünerek vatanıma sahip çıkmaya çalışıyorum lazı çerkezi kürdü bir bnde katili ,katili besleyinini koruyanıda bir bnde :smiles22: senin anlayamam normal ucuz ağız olaylarıyla olmaz bu iş insanlar ölüyo dtp dağdan haber getiriyo.... sözcülüğünü yapıyo ona destek veren her insan potansiyel pkklıdır anlatmak istediğim bu ....
arkada atatürk'ü aldın ya...rahatsındır eminim...Alıntı:
atatürkün kurduğu ül kede...
kürtlerle türklerin...düşmana karşı savaştığı ve vatanı kurtardığı bu ülkede...
kanlarının birbirlerine karıştığı ve kurtuluş savaşının yapıldığı bir ül kede...
bu nasıl bir değişimdir ki...
artık kürtler yok sayılıyor...
pkk katildir...savaşacağız ölümüne...
dtp sandıktaki rakibimizdir...sileceğiz sandıktan...
...
pkk ve dtp'yi...düşman belliyosan....onlara öldürücü darbeyi..."demokratik açılım"la vuracaksın...
yoksa...hem kızıp...hemde adamları düşüncenle besleyerek değil....
eğer şu an ül ke ye hükümetlik eden...türk halkının büyük oy teveccühüyle iktidara getirdiği... ak partinin..."demokratik açılım paketini" içinize sindiremiyorsanız...
terkedin ül ke yi arkadaşım...
öyle ya..."ya sev ya terket"....:)...hatta senin tabirinle..."sırıtarak" terket...
Alıntı:
Allah ne düşünüyor acaba. benmi kürt oldum yoksa Allah mı beni kürt yarattı. Sen öyle bir anlatıyorsun ki. sanki bu vatanı sadece sen savunuyorsun senin haricindekilerin hepsi hain. artık kabullenin bazı şeyleri. bizde bu ülkedeki terzailerin bir gözüyüz. bende senin ödediğin kadar vergi ödüyorum bende çalışıyorum.
halen yardım ediyorlar diyorsun. yaw kürtler hangi parayla yardım etsin. git sor bakalım onlar bu halden memnunlarmı. bu dönemde dtp yi öne atmışsın. bundan önceki dönemlerde dtp mecliste değildi. ozamanda vardı pkk. o zaman kim destek veriyordu.
sorgulayacaksan başka şeyleri sorgula. daha mantıklı yazıların altına imza atki millette senden birşeyler öğrensin. parti sloganlarıyla hareket ediyorsunuz.
bu ülkede bir açılıma ihtiyaç var. oda ekonomik açılım. doğuda geç kalınmış biçok yatırım yapılmalıdır. Türkiyenin neresinde olursa olsun neresi gelişmemişse orayı geliştirmek devletin borcu.
bak bazı güçler kürtleri değil senin bu düşünce tarzını kullanıyor. sen böyle düşündüğün için onlar herzaman kazanıyor. yahu bir araştırılsın bakalım. bu adamlar silahı nerden temin ediyor. yiyeceği nerden temin ediyor. bunlara eğitimi kim veriyor. bu ülkenin istihbaratı bu kadar zayıfladımı ki bunlar bilinmiyor.
şu dönemde konuşulan korkulan hiçbirşey olmaz bunu unutma. bak ben bir kürdüm. yok kürtçe resmi dil olsun. yok kürtçe eğitim olsun bunlar boş ve olmayacak olsada kimsenin işine yaramayacak işler ve konuşmalar. yaw normal okula gidemiyorki kürtçe okula gitsin. ne diyorum önce ekonomin düzelecek. ayrışma bölünme bunlar hayal bunlar olmayacak. ama bunları ortaya atıyorlarki sen ben böyle tartışalım. maksat adamlar kafasını kaldırıp işe güce bakamasın. daha ne anlatayım yada yazayım bilmiyorum. yada kendimi nasıl ifade edeyim onuda bilmiyorum. tek bildiğim şey bu cenazelerden bu isim karalamasından bıktım usandım. çokta mücadele ettim. herzaman türk kürt arap yada çerkez değil. herzaman başkaları kazanıyor bunu unutma.
:yell:açılım şehitlerimizle başlıyor hey allah belanızı versin pkk'a veya DTP:yell:
vefat eden şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına allah sabır versin...:(
yahu arkadaşım,mhp li çok kürt var.hatta yönetiminde bile.mhp nin ideolojisini bilmeden ,şahıslara bakarak yorum yapıyor olbilirsin.hak veririm ama.bu hareketin lideri merhum Alparslan Türkeş gerek mecliste gerekse TV de "bir kürt ne kadar kürt ise bende okadar kürdüm. ben ne kadar türksem onlarda o kadar türk " diyerek olayı birleştiren yegane liderlerdendir.lider geçinen başkalarından bunları duymadık.ama anladığım ben kürdüm demek bir özellikmi veriyor. türk isminden nefretmi ediyorsunuz.yahudiysen,ermeniysen ,rumsan ben buyum de.ama kürdüm diyerek aslını inkar etme ,temeli ermenicilik ve BOP olan büyük oyuna gelip ihanette olunmasın. bakın bu açılımın gayelerinden biride BOP PROJESİNE HİZMETTİR.NASILSA CÜPPE GİYİP EŞ BAŞKANIM DİYE ÖVÜNEN BİRİ VAR. NE DEMİŞTİ GEÇMİŞTE."D.BAKIR BOP POJESİ KAPSAMINDA GÜZİDE BİR YERİ OLACAKTIR" varın siz anlayın.birde ricam forum dostları pkk=kürt diyerek kırıcı olmayın.bence pkk= ermeni,abd,meclis çatısı,yaduhi ab olabilir.ama kürt olamaz.delinin biri bir taş atmış kuyuya kırk akıllı çıkaramamış misali kürt dene dene antipati oluştu.istenen de bu. bakalım bazı aklar zamanı gelince nasıl aklanacaklar.