çok güzeldi bol bol gezdim.....
Printable View
çok güzeldi bol bol gezdim.....
nerede eski bayramlar..
Bu günümüzden hoşnut olmadığımız için geçmişe hasret giderek artmakta. Nerede o eski bayramlar diyenler, aslında çocukluklarını özlemektedirler. Yarın endişesi taşıyan insanların mutlu olması zordur.
Ne dersiniz: Bu olanlarda bizim payımız yokmudur? Çocukların bizim ölçülerimize uymaması, farklı davranmalarında ne kadar masumuz?
Eğer istersek bir çok şey daha iyi-güzel olacaktır. Fakat asla eskisi gibi değil...
Nice bayramlara, birlikte mesut ve bahtiyar.
doğruyu söylemek gerekirse güzel gecmedi bilemiyorum eski bayramlar birazdaha güzeldi belkide bizim çocuklugumuz oldugundanmı acaba
maalesef yaşlanınca olumsuzluklar başlıyor.cocuklar büyüyünce her türlü sorunlar başlıyor
eski bayramlar taha güzel di şimdiki gençlik büyük küçük saygısı yok çoğunlukla aile terbiyesi almayan gençlerde oluyor inançı zayıf olan gençler
eski bayramlar daha güzeldi
benim olumsuzluklarla gecti diyebilirim
ah o eski bayramlar nerede şimdiki büyükler büyük değil. küçüklerde büyükler neyi aşıladıysa öyle işte.düşmanlarımız ne demiş siz onları savaşlarla yok edemezsiniz siz onların dini duygularını yok edin.sonrası kolay çünkü onların aile bağları dini duyguları ile birbirine çok sıkı bağlarla bağlı onları kopardığınızda savaşı kazanırsınız.12 yaşımızda dinimizi öğrenmeye başlarsak ne olur.ilkokula neden ana sınıfından başlıyoruz çünkü ağaç yaşken eğilir.o saatten sonra dinini öğrenmeye hangi çocuğu gönderecen ne öğretecen.biz köy camilerinde öğrenmiştikte yaşımız 12 değildi.okullarda din dersinde sureleri okuyoduk öyle not veriliyodu.şimdi sadece adı var.yabancı dil zorunlu müslüman bir ülkede din bilgisi ahlak dersi yok
bayram iyiyidi de çok soğuktu üşüdüm ben