yahu arkadaşlar ben çocukken bu maçları zaten şifresiz seyrediyorduk şimdi neden diğer arkadaşlar trt alır ama şifresiz seyrettiremez diyor anlamadım eskidende futbola inanılmaz bir ilgi bir rağbet vardı ama trt de çatır çatır seyrediyorduk!
yahu arkadaşlar ben çocukken bu maçları zaten şifresiz seyrediyorduk şimdi neden diğer arkadaşlar trt alır ama şifresiz seyrettiremez diyor anlamadım eskidende futbola inanılmaz bir ilgi bir rağbet vardı ama trt de çatır çatır seyrediyorduk!
bencede alırgibi parayı verdikten sonra neden olmasın
TRT nin ve D smartın cılkı cıktı. Bu işi profesyonel olarak digiturk kaç senedir yapıo ve bencede başarılı ve Digiturkte devam etmesını isterım ve zaten digiturkte devam edecektir.
Bence d-smart ve digitürk beraber alır.Trt alamaz.Ama bu ay TRTSPOR diye bir kanal kurulacakmış.Acaba bu işi de mi düşünüyorlar inanın şu an için bir şey söylemek zor gibi geliyor.
umarım alır toplumun sağlığı herşeyden daha önemlidir.
TRT isterse yayın hakkını alır.digitürk ve dsmart a yayın hakkını verebilir veya bu paketler de maç yayını olursa onlardan para alabilir.sözün özü arkadaşlar herşey mümkündür.en güzeli bekleyip görmek .bizim için hayırlısı olsun diyelim.
verir.elektriğe %50 doğalgaza %80 zam yaparlar izleriz
Arkadaşlar Trt maç ihalesini alır ayrıca hiçde zorlanmaz.Sırf 70 milyon insandan kesilen elektrik katkı payı var.Bu bile devasa bi rakam.Hem neden şifreli izlemek zorundayım.Desin ki kardeşim maç için %1 elektrik faturalarını arttırdım kim ne der,sanmam ki desinler...Gelelim futbolun başarısına şuan avrupada hangi takımımız çok başarılı ki TRT maç yayınını alınca başarımız düşsün.Benim kanatim şuan ki mevcut durumdan daha aşağıya başarı düşmez ama benim evimde ***fimce maç izlemenin tadınıda hiçbirşey vermez....