cevap yokmu?neyin yenisini yükledin
Printable View
cevap yokmu?neyin yenisini yükledin
Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yenisi dediği windows live messenger ...sen format atarken ilk önce bios pili
sök 5 - 10 dakkika bekle (bios pili taktıktan sonra tarih fabrika ayarına gelir düzeltmeyi unutma!) yukarda verdiğim linkte o konudaki windows'u kur kesin düzelir.:)
arkadaşım ben bunları uyguladım zaten.şu anda wlm nin o sürümü yüklü.ama skystar tv kartını kurunca msn açılmıyor.tv kartını çıkarıp format attım.wlm nin bu son sürümünü kurdum.bir sorun yoktu.sonra skystar tv kartını yerine taktım.kurdum.ondan sonra msn açılmadı.benim sorunum skystar tv kartıyla ilgili yani.neden bunu yapıyor.tv kartının driverlerinin en güncelini kurdum.zaten cd içindekini kabul etmiyor.çünkü bende xp sp3 yüklü onun için.yani skystar tv kartını kurunca pc ne algılıyorda msn açılmıyor.
arkadaşım zaten bu driveri kendi sitesinden indirip kurdum.ama sonuç hep aynı.msn açılmıyor.hata kodu olarak 80048820 veriyor. onar dediğim zaman yanda çıkan ekrandaki yazılanların sol tarafındakilerin hepsini yeşil renk gösteriyor.yani bu demekki hata yok.tekrar dene diyorum.yine sonuç aynı.bu böyle sürüp gidiyor.ama modemin arka düğmesini kapatıp açınca msn açılıyor.fakat pc yi 5-10 dk kapatıp tekrar açınca msn yine açılmıyor.yani ben her pc yi açışımda msn açılmayınca hep modemimi kapatıp açıcam.yokmu bu sorunun bir çözümü.sizleride çok meşgul ettiğm için özür dilerim.ama 5 günde 5 kere format attım.ama buda çözüm olmadı.ne yapmalıyım.
yani skystar tv kartıyla msn nin ne alakası var.bir türlü çözemedim.daha önce msn 8.1 vardı.onda hiç bir sorun yoktu.ne zaman sürüm yükseltin uyarısı geldi.bende tabiiki msn açılmayınca mecburen en son sürüme yükselttim.karşıdan yükle seçeneğiyle de yükledim olmadı.komple setupunu indirerek yükledim yine olmadı.yani kısacası ne yapsam olmuyor olmuyor.ha bu arada verdiği hata koduyla ilgili aklınıza ne geliyorsa hepsini uyguladım.sonuç yine aynı.
arkadaşım bunuda denemiştim.ama olmadı.benim sorunum skystar tv kartıyla ilgili bir sorun.tv kartını kurunca msn açılmıyor.bu sitede tv kartıyla ilgili bir bilgi yokki.ben tv kartıyla msn nin arasındaki alakayı soruyorum.niye tv kartını çıkarıp format atınca msn açılıyorda tv kartını takıp kurduktan sonra msn açılmıyor.ben bunu anlayamıyorum.
nasıl yani