ben bu hükümete güvenmiyorum bunlardan herşey beklenir.kesinlikle vurunmayacağım
Printable View
ben bu hükümete güvenmiyorum bunlardan herşey beklenir.kesinlikle vurunmayacağım
Yorumları hayretle okudum.Bilimsel çalışma sonuçlarına güvenmeyen bir toplum olmuşuz maalesef.Yok soygunmuş,yok yan etkiymiş.Arkadaşlar lütfen birazdaha aklıselim olalım.
Vurgun yapılacaksa onun yolu çok.Halk sağlığı üzerinden olmaz bu.Yan etki ise; şu ana kadar dünyada yan etkiden felç olmuş bir kişi söyleyebilirmisiniz bana.Ama domuz gribinden ölen binlerden bahsediliyor.Hafif kızarıklık vb yan etki her aşıda olur.Artı ve eksileri değerlendirerek ben Hemen yaptıracağım.Şunu unutmayalım Yaptırmakla bir şey kaybetmeyiz ama yaptırmamakla allah korusun sizin gibi sevdiğimiz dostları kaybederiz.
evet bu bir aşı bunun gibi bir çok aşı var kızamık menejit daha adı aklıma gelmeyen bir suru aşı var bunlarında yan tesirleri var bu asıyı kabul etmemek buyuk hata aynı osmanlıda matbaalı kabul etmemek gibi bir şey bu ... ama ben sunu soyluyorum bu hastalıklar bilinçli çıkartıyorlar ve inanıyorumkı bunların arkasında büyük ilaç devlerı var
insanız nede olsa .kafalarımız karışık.olalımmı olmayalımmı.hepimizin hür iradesi.allah sonumuzu hayır eylesin.
kuş gribi,domuz gribi derken bakalım başka ne tür gribler çıkacak..ben bu tür virüslerin biyolojik saldırı olduğunu düşünüyorum..ya da hastalık olacak ki ilaç şirketleri para kazansın ;)..aşı konusuna gelice aşıyı olmam şahsen
bu arada eski bakanlarımızdan birisinin yaptıgı bir açıklama bu olayların patlak vermesine neden oldugu yonunde iddialar var bil,imsel bir niteliğe dayanmayan bu iddialara yuzunden herkesin kafası karışık
selametle
ben yaptıracagım bu kadar kaosa girmeye gerek yok boşu boşuna milleti oyalıyorlar
Söylenen her söze, her karşı fikre çabuk kanıyoruz malesef.Alıntı:
Yorumları hayretle okudum.Bilimsel çalışma sonuçlarına güvenmeyen bir toplum olmuşuz maalesef.
nedendir acaba çok zeki olduğumuz içinmi yoksa...
Gözümüz aydın !Ukraynada henüz tanısı yapılamamış yeni bir virüs ortaya çıktı ve ilk günden 35 kişi öldü(Basından) Bence Bu da "CAMIZ GRİBİ"dir :D:D:D