Türkiyede günümüzü kurtaralımda ne olursa olsun durumunda sürüyor bu hayat.
YAZIKLAR OLSUN BEE...
Printable View
Türkiyede günümüzü kurtaralımda ne olursa olsun durumunda sürüyor bu hayat.
YAZIKLAR OLSUN BEE...
TÜRKLÜĞÜN değeri anketlerle ölçülemez
arkadaşlar burası türkiye cumhuriyeti vatan toprakları satılamaz bölünemez bliyoruz ki bu topraklarda azınlıkda olan dinleri ve ırkları ayrı olan vatandaşlarımız var bakın vatandaşlarımız diyorum bunların içinde çalışıp ibadetlerini serbestçe yapıp türk ekonomisine katkıları olan da var saygıyla eğiliyorum fakat bunların içinde hem bu topragın ekmegini yiyip hemde türkiye cumhuriyeti düşmanı olanlarda var malesef işte asıl sorun burda bunları ayırt etmemiz zor oldugu gibi dış mihrakların etkisinde kalarak bilsek bile bi şey yapamıyoruz sadece kınamakla yetiniyoruz ARTIK AKLIMIZI BAŞA ALALIM ikdiarı ile muhalefeti ile ordusla polisiyle bi bütün olmazsak kendi huzurumuzun olmadığı gibi ülkemizde yaşayan tünm azınlıkdaki faydalı insanlarıda kaybedecez onun için diyorum YAŞASIN TÜRK CUMHURİYETİ bana göre en demokratik en özür ülkedeyia ama kıybetini bilmezsek çok ararız saygılar hepinize
hiç br zaman türklüğün değeri anketle anlaşılmaz sadece yaşanır ve yeri geldiğinde bir bütün olarak gösterilir
Bede türk oglu türküm