Bu resim benim receiverimde yok. :( :praying:Alıntı:
hg842 Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Bu resim benim receiverimde yok. :( :praying:Alıntı:
hg842 Nickli Üyeden Alıntı
Forum kurallarını riayt etmeyen arkadaşlarımızı uyarmayacagım artık.Ust banda gecen yazıyı neden okunmuyor ve neden rsimler veriliyor .
Bundan böyle bu konu hakkında digiturk paketlerine yonelik yazılan çözüme ait veya illegal konularda uyelerimizin forumdan yararlanmaları kısıtlanacaktır..
verenler nasıl veriyorsa onlarda versin Sunny kullanıcılarının dilnden kurtulsunlar
Arkadaşlar yukarıdaki resim sahte. Sunny-Kaonun cryptoworklu yazılımı 5.8.134 dir dikkatinizi çekerim. Yani 5.8.128 olamaz bu eski yazılım. Yukarıdaki resimde yazılımdaki cas ismi editlenmiş.
Aldanmayın
Arkadaşlar çok ilginç bir resim.... yorumsuz
fake resim ben hic bir yerde görmedim konu kapatilsin...bosuna
ارجو تنزيل الباتشات
sadece bu resim için konu acılsaydı konu kapatılırdı merak etmeyin burada olduğu gibi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :)Alıntı:
pusan Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca başka yerlerde görmediğiniz bazı ilkler burada zaman zaman yer alır ilk bizde veriliyor diye vermeyelim mi?
bu resim birçok forumda var burada olmadığı için ben ekledim kaon tabanlılarda cw desteği verilmediği için çıkan yazılara örnek olması için adam lar yazılımı yapmış izliyorlar. cw de ayrıca **** yok başka kanallarda var.. firma bu desteği vermediğisurece böyle resimlere daha cok bakarı...
arkadaşlar gerenk yok 8 telekom geldi awrupa beam yayında dt kanalları
11012 V 27500
10972 V 27500
KAON,LAR biraz tıkırdamaya başladı
şenlendi
:NOT: BEN CÖZÜYORUM İLAGAL SEYREDİYORUM DEMEDİM
KANAL GELDİ DEDİM
SAYGILAR