kimse benzin 3.800, otogaz 2.000 olmuş bunu konuşmuyor cep delik cepken delik birazda bundan konuşak , bırakak baş örtüyü ,orduyu:=)
Printable View
kimse benzin 3.800, otogaz 2.000 olmuş bunu konuşmuyor cep delik cepken delik birazda bundan konuşak , bırakak baş örtüyü ,orduyu:=)
ankara gatada kardesimin kayınpederi yatıyordu eşi ile beraber ziyarete gittigi zaman başortuyu diye içeri alınmamış bu çok acı bir olay bu bir zülümdür eger ortada orduyu yıpratma varsa onun sebepi bu yasakcı zihniyettir ben işin dini yönüne girmiyorum insani yönüne giriyorum bu bir zülümdür ülkemiz bir baş örtü ile yıkılmaz milletimiz ordusunu seven laf etmez dilde uzatmaz ama sahıslarada hesap sorar
ben kaçtane binbaşı albay tanıyom gatada görev yapan eşleri örtülü hatta kara çarşaflı bu durum çelişki değilmi, eğer gatada baş örtüsü yasaksa bunların hanımları neden çarşaflı?
Bak veysel kardeş elinde beş parmağın var beşide birmi işte askeriye de öyle herkesi bir tutamazsın bazısına güvenirsin güvenini boşa çıkarmaz ama bazısınada güvenirsin güvenini boşa çıkarır gider pkk uşağı olup dağa çıkar seni arkandan vurar.Alıntı:
eğitimlerde ALLAH ALLAH dedirtende var YAH dedirtende yemeklerde ALLAHIMIZA HAMT OLSUN dedirtende var TANRIMIZA HAMT OLSUN dedirtende.
asker ocağı peygamber ocağı lafına katılmıyorum askerlikle peygamberlik asla özellikle bizde bağdaşmayacak bir mesele bunu anlatması uzun sürer.
Baş örtü meselesinde seninle aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum.asker hepimiz askeriz ordu hepimizin ordusu en alt paragrafta yazdıklarına zaten katılıyorum askeri bu kadar rencide etmenin hiç alemi yok çok yanlış birşey zaten.
Ama aynı sözümü tekrar ediyorum birine güvenirsin güveni boşa çıkarmaz diğer birine güvenirsin seni arkadan vurur bu dünya kuruldu kurulalı değişmeyen kuraldır. askerin içindede çakallar vardır dostum veysel bakan bunu böyle bil.SELAMLAR
ATATÜRKcülerle (ki sayıları çok azdır) sözde ATATÜRKcü geçinip kendi fikirlerini ATATÜRKe maletmek isteyenleri bir tutma.ATATÜRKün işinize gelen fikirlerini alıyorsunuz işinize gelmeyenleri deve kuşu misali kafanızı toprağa gömüp görmüyorsunuz.sadece kendi pencerenizden dünyaya bakıp benden tarafta ne kadar güzel deniz var diyorsunuz diğer pencereden görünen dağları ovaları görmüyorsunuz ALLAH sizlere diğer pencereden görünenleride göstersin.
ya ne demeli bilmiyorum dinimiz güzel ama anlatamadığımız peygamber efendimiz ve 4 halifeden sonrası sebep dinimizin güçünü kırmaya calışan yahudi ve hiristiyan misyonerler yıkamamışlar ama sarsmışlar daha önce yazdım amerika türkiyeye ılıman islamı biçiyor giydirmeye calışıyor daha önce yaşanmıyormuydu islam türkiyede yaşanıyorduda ne oldu ırağa demokrasi türkiyeye ılıman islam ne oldu 8 yılda başımıza gelenler kendi gömleklerini kenarı bırakıp birgün dinci birgün demokrat birgün bizden daha fazla laik bile oldular şimdi siz ona buna su katmaya çalışırsanız yarında peygamberimizden sonra yapılanlar gibi yarınlarda sizin yaptığınız gibi bizim dinimize inanışımıza birileri su katmaya çalışaçaklardır işte ozaman da şimdiki gibi davranırsanız mesele yok
beydemir abinin söylediği gibi madem askeriyenin içinde çakallar varmış mademki beş elin beşide bir değilmiş o zaman siyasetçilerin için de de, kendini din adamı gibi gösterip dini kazanç kapısı olarak kullanan din sömürücülüğü yapan adileri doktorları avukatları savcıları vatan millet sakarya deyip vatan hainliği yapanları bütün bunlarıda eleştirelim ama olmaz önce ordu eleştirelecek orduyu eleştirmeyi kendine vazife sayan insanlara sesleniyorum kanını canını bu vatan için seve seve vermiş şehitlerimizin,kemiklerini sızlatmayın 2 ayağı mayında koptuğu halde beni tekrar alsınlar tekrar gidip vatanımı koruyayım diyen gazimin canını acıtmayın!!! her sektörde her alanda çakallar adiler şerefsizler varken ordunun içinden cımbızla seçilip özellikle akp hükümetine denk gelen aradan 15 sene geçtikten sonra konuşan arkadaşa sesleniyorum daha önce aklın neredeydi kimin ağzından konuşuyorsun he tabi birisi çıktı önemli biri eşimde eşarp olduğu için askeri hastaneye giremedi dedi şimdi daha çok konuşanlar çıkar neticede zatı muhteremi sümme haşa peygamber ilan edenler dahi oldu one minute dedi olmadı baktı olmuyor açılım yapalım dendi o da becerilemedi gaflar üst üste gelince bir de orduyu aydınları düşünürleri karalayalım gündemi karıştırıp darbe var diyelim gündem karışınca gemicikleri almaya devam ederiz dendi ve biz hala burada başörtüsünü tartışırken orduyu karalarken birileri tekel binalarını birilerine peşkeş çekip ceplerini dolduruyor sayın adminlerim ve moderatörlerim eğer yazımda maksadı aşan bir ifade varsa lütfen siliniz ama inanın çok doldum ve sinirliyim hata kusur varsa lütfen af ola:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2: